Vliegtickets Kisumu

Afrika » Kenia » Kisumu

Kenia

Kisumu


Bezienswaardigheden in Kisumu

Het Victoriameer herbergt niet alleen ontelbare vogelsoorten en vissen maar ook zijn hier nijlpaarden en krokodillen te vinden.

Bij Homa Bay zijn 2 eilanden genaamd Rusinga Island en Mfangano Island waar spectaculaire bloemen en insecten voorkomen. Op elk van deze eilanden, en ook op de nabijgelegen Takawiri eiland, zijn er lokale vissers die boten te huur aanbieden en verschillende particuliere eenvoudige accommodaties. Ndere Island Park is slechts 4,2 km², een eiland vlak bij de noordelijke oever van het Victoriameer. Het is het thuis van een verscheidenheid aan vogels, vis adelaars, gierzwaluw, nijlpaarden en krokodillen. Activiteiten zijn onder meer wandelen, traditioneel vissen, boot safari's en picknicken.

Ruma Nationaal Park is het meest westelijke park van Kenia en ongeveer 10 km van het Victoriameer en Homa Bay. Dit reservaat staat sinds 1966 op de bescherminglijst vanwege de beschermde Roan antilope. Verder leven er bijvoorbeeld reebokken, rothschild giraffen, buffels, hyena's en luipaarden.

 

Vliegtickets Kisumu

Vliegtickets naar Kisumu kunt u bij World Ticket Center tegen de laagst mogelijke prijs boeken. Kisumu, de grootste stad in het westen van Kenia, is gelegen aan het Victoria meer. Van origine is het een vissersdorp, maar door het opkomend safari en-natuur toerisme is de stad zich ook op dit gebied enorm aan het ontwikkelen.

Vluchten boeken naar Kisumu kan bij World Ticket Center gemakkelijk via de website. Wij selecteren voor u de beste aanbiedingen voor de goedkoopste vlucht naar Kenia. Online ziet u ons overzicht van beschikbare vliegtickets en de bijbehorende prijzen. Kies een ticket naar keuze en boek deze via ons online reserveringssysteem. Zo regelt u eenvoudig uw vliegreis naar het mooie Kisumu!


World Ticket Center


Als ervaren reisbureau kan World Ticket Center u van dienst zijn met vele vliegtickets naar wereldwijde bestemmingen, waaronder Kisumu. Boek uw vlucht online of neem contact op met onze Afrika specialisten.

 

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00