Share |
Klantenservice: 020-6261011 | 070-661671
Ma-Vr: 09:00 - 21.00 uur | Za: 10.00 tot 17.00 uur | Zo: 11.00 tot 17.00 uur
   

Hotels Addis Ababa

Hotels in Addis Ababa

* Genoemde prijzen zijn vanaf en per dag.

Uw Addis Ababa hotel boekt u bij World Ticket Center


U bent op zoek naar een geschikt hotel in Addis Ababa? Zoekt u er een waar u helemaal tot rust komt of wilt u er alleen wat uurtjes nachtrust pakken om vervolgens weer verder te reizen? Voor elke wens heeft World Ticket Center een geschikt Addis Ababa hotel in haar hoteloverzicht, ongeacht uw Addis Ababa bestemming. Een vakantie begint natuurlijk met een goed hotel! Addis Ababa heeft er genoeg en wij hebben ze voor u op een rijtje gezet. Bekijk online ons hoteloverzicht of laat u adviseren door een van onze Addis Ababa reisdeskundigen.World Ticket Center biedt u tophotels over heel de wereld


Bij World Ticket Center boekt eenvoudig en snel het hotel dat geheel aansluit bij uw reisbestemming. U vindt de mooiste, leukste en beste hotels via ons supersnelle en zeer klantvriendelijke reserveringssysteem. Voer bijvoorbeeld de naam van de bestemming in en de duur van uw verblijf inclusief aankomst- en vertrekdatum, binnen een mum van tijd komt een ruime selectie hotels direct tevoorschijn, waarbij u ook meteen de hotelkarakteristieken voor u ziet. En indien u een specifiek hotel wilt boeken, kunt u natuurlijk ook terecht bij World Ticket Center, want de functie zoeken op hotelnaam is tevens verwerkt in ons online reserveringssysteem.

Tijd doorbrengen in een goed hotel is een wens waar iedere reiziger blij van wordt, dat weten wij als geen ander en daarom zijn onze hotelmogelijkheden zeer uitgebreid. Voor ieder wat wils, want iedereen heeft andere voorkeuren en daar houden wij altijd rekening mee. Voor zowel een zakelijk verblijf als een voortreffelijke last minute vakantie biedt World Ticket Center perfecte hotels. Ook onze medewerkers kunnen u helpen bij het maken van uw keuze. Geef aan waar u naar op zoek bent, onze reisdeskundigen beantwoorden uiteraard al uw vragen. U kunt hen bereiken per telefoon, per e-mail of aan de balie als u ons karakteristieke pand bezoekt in hartje Amsterdam.

Neem alvast een kijkje in ons hoteloverzicht via ons online reserveringssysteem en betreft het een specifiek hotel, dan vormt dit geen probleem, want u zoekt op naam. Onze medewerkers weten alle hotels altijd te vinden en doen u een passende aanbieding.

Zoeken op bestemming

Bestemmingen in Ethiopië
War Child

WTC steunt War Child

Helpt u mee de oorlog uit een kind te halen?

Ook in 2012 groeien er overal ter wereld miljoenen kinderen op in een oorlog. Ze worden geconfronteerd met geweld, misbruik, verlies en verwoesting, wat een normale ontwikkeling ernstig in de weg staat. Kunt u zich dat voorstellen?

Reizen bij WTC.nl is grenzeloos en daarom weten wij heel goed wat er over de grenzen speelt in de wereld. Het leed wat oorlogskinderen hebben, raakt ons ook. Kinderen horen niet thuis in een oorlog. Nooit. Om deze reden steunt WTC.nl de missie van War Child en bundelen wij onze krachten om oorlogskinderen te helpen bij het veranderen van de toekomst. Alle kinderen hebben het recht op te groeien in vrede!

Om zoveel mogelijk kinderen een vreedzame toekomst te kunnen bieden is ook uw hulp hard nodig. Daarom vragen wij u in stap 3 van ons online boekingsproces een vrijblijvende donatie te doen van minimaal €1.

Met uw donatie helpt War Child oorlogskinderen hun kracht terug te vinden met een grondige aanpak:

  • Bescherming tegen geweld in (na) oorlogse gebieden
  • Psychosociale hulp, zodat ze zich durven uiten & zelfvertrouwen opbouwen
  • Onderwijs, zodat ze een nieuwe toekomst kunnen opbouwen

Laat alle kinderen weer kind zijn. Laat ze weer lachen, spelen en dromen over alles wat nog komen gaat. Laat ze leven, gewoon zoals u en wij.

WTC.nl steunt War Child, u toch ook?

Prijzenkast van WTC

Wij zijn trots op alle prijzen die wij toegekend hebben gekregen van het Nederlandse publiek en diverse vakjury`s. Dit stimuleert ons elke dag om door te gaan met innoveren, zodat U als klant de vruchten plukt.

Boek bij een winnaar, boek bij WTC.nl!

 
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 11:00 tot 17:00 Overige landen +31 (0)20 616 10 11

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 11:00 tot 17:00