Vliegtickets Kinshasa

Afrika » Democratische Republiek Congo » Kinshasa

Democratische Republiek Congo

Kinshasa

Bezienswaardigheden in Kinshasa


De stad Kinshasa is een stad in het midden van een land gevuld met tropische regenwouden en bedreigde diersoorten.

De belangrijkste bezienswaardigheden zijn het prehistorische museum, het mausoleum van Laurent Desire Kabila en het Lumumba monument. De botanische tuinen en dierentuin van Kinshasa bieden een variatie aan flora & fauna. De 'Academie des Beaux Arts' heeft Afrikaanse kunst en het Bonobo reservaat is een opvangcentrum voor Bonoboapen, de aap, die het dichtst bij de mensheid staat.

Congo zelf is interessant om te ontdekken. Het centrale deel van het land is vlak en gaat langzaam over in hogere bergen en vulkanen richting het oosten van het land. De Congo rivier is de grootste van het land en leidt vanuit het centrale gedeelte naar het westen. Congo staat bekend door weelderige, tropische, dichte wouden en vele dierensoorten waaronder bedreigde. Een waar walhalla voor de ontdekkingsreiziger. Het klimaat is in die delen heet en vochtig.


 

Vliegtickets Kinshasa


Goedkope vliegtickets naar Kinshasa kunt u boeken bij World Ticket Center. Kinshasa, hoofdstad van de Democratische Republiek Congo, wordt vaak 'Kin La Belle' genoemd, het geen 'Mooi Kinshasa' betekent. De stad heeft moderne winkels en restaurants en is bovendien de bron van de Afrikaanse traditionele muziek. Het is een leuke stad waar je prima kunt stappen, het nachtleven is uitbundig.

World Ticket Center biedt goedkope prijzen voor tickets naar Kinshasa. Wij kunnen u het voordeligste aanbod doen, doordat wij prijzen van diverse luchtvaartmaatschappijen vergelijken. De vergelijking van vluchten naar Kinshasa kunt u terug vinden op onze website. U ziet online direct de prijzen en de beschikbaarheid. Regelmatig hebben wij goedkope vliegtickets naar Congo in de aanbieding.

World Ticket Center

World Ticket Center is een reisbureau met meer dan 25 jaar ervaring in het boeken van vliegtickets. Onze specialisten helpen u graag met het samen stellen van uw reis naar Kinshasa, zo voordelig mogelijk!

 

De tarieven zijn per persoon excl. eenmalig per boeking negenendertig euro boekingskosten

Vliegticket v.a.

fri 24 may - mon 24 jun

€ 685

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00