Vliegtickets Cotonou

Afrika » Benin » Cotonou

Benin

Cotonou

Bezienswaardigheden in Cotonou


Een van de grootste bezienswaardigheden van Cotonou is "De Dantokpa". Dit is de grootste markt je kan hier echt alles kopen. Het is direct bij het busstation en mensen uit het hele land komen hier om dingen te kopen of te verkopen. In deze stad bevinden zich ook de schoonste stranden van Benin en ten westen van Cotonou bevinden zich de beste stranden. In het weekend zijn deze dan ook zeer druk bezocht.

Een half uurtje rijden van Cotonou ligt het stadje Ouidah. Bezienswaardigheden hier zijn het Musee d'Histoire de Ouidah, dat gevestigd is in een oud slavenfort. Vroeger heette dit deel van Afrika dan ook de slavenkust. De Temple des Python is een tempel waar zwarte magie beoefend word. Benin is de bakermat van de Voodoo en slangen spelen daarin een belangrijke rol. Hier kun je de priesteressenhutten bekijken en een seance bijwonen.

Ook voor wilde dieren kun je in Benin terecht. Er zijn twee parken namelijk Parc National en Het Park de la Pendjari. Deze laatste is van december tot en met mei geopend en is meer ontwikkeld voor toeristen dan het tweemaal zo grote Parc National. Hier leven 2.000 buffels, 1.250 nijlpaarden, 850 olifanten en 350 leeuwen naast andere diersoorten.


 

Vliegtickets Cotonou

Zoekt u vliegtickets naar Cotonou? Bij World Ticket Center vindt u altijd de meest goedkope tickets naar deze Afrikaanse stad. Cotonou is de tweede stad van Benin, maar is in commericeel opzicht de belangrijkste stad van het land. Mede door de aanwezige haven, waar diverse goederen verscheept worden is deze stad uitgegroeid tot de belangrijkste stad van het land. Benin was vroeger een Franse kolonie en de Franse invloed is nu nog duidelijk merkbaar, vooral op culinair gebied. De officiële taal is het Frans.

World Ticket Center heeft ruim 25 jaar ervaring met het boeken van vliegtickets naar Benin en andere bestemmingen over de hele wereld. Door het vergelijken van vliegtickets van verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen wij dit heel voordelig voor u maken. Boek uw vliegticket naar Cotonou daarom bij World Ticket Center.

World Ticket Center


World Ticket Center is een specialist op het gebied van goedkope tickets boeken. Op de website zoekt u makkelijk naar vliegtickets die beschikbaar zijn op uw reisdata. Boek snel om nog voordeliger uit te zijn.

 

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00