Vliegtickets Luanda

Afrika » Angola » Luanda

Angola

Luanda

Bezienswaardigheden in Luanda


In de stad zijn een aantal interessante attracties zoals een Militair Museum, het Nationaal Antropologisch Museum en Roque Santeiro, een grote openluchtmarkt. Net buiten de stad vind je de Funtogo-markt. Deze markt is de grootste kunstmarkt van het land, hier vind je traditionele kunst van kleden, maskers en wapens. Elke zondag wordt de markt omgetoverd tot een heus volksfeest door muzikanten en dansers in traditionele kledij.

Op ongeveer 20 kilometer buiten de stad vind je het slavernij museum. Hier vind je alles over de slavernij en geeft je een overzicht van voorwerpen en documenten uit de tijd van de slavenhandel waar alleen al in Angola 3 miljoen slaven werden verscheept.

Naast de bezienswaardigheden in Luanda zijn er in Angola nog een aantal interessante attracties te vinden. Lubango is een nederzetting in de hoogvlaktes waar het beeld van Cristo Rei boven de roze koloniale gebouwen uitkijkt. Aan de Atlantische kust bij Benguela en Lobito vind je schitterende stranden met palmen en granietrotsen omzoomd. In Angola zijn diverse nationale parken te vinden met een uitgebreid aanbod aan wilde dieren. Met name in Kissama kun je schitterende safaris ondernemen en zult u een uitgebreid aanbod aan wildlife tegenkomen.


 

Vliegtickets Luanda


Vlieg naar Luanda. De hoofdstad van Angola is gelegen in een baai aan de Atlantische kust. Hier vind je schitterende stranden waar je vanuit de de stad snel kunt komen. In de weekenden verplaatsen veel Luandezen zich naar het eiland Mussulo. Vanwege het prachtige strand met vele palmen is dit een ideale plek om te relaxen. Dit eiland, vlak voor de kust van Luanda is per veerboot te bereiken.

Tickets naar deze Afrikaanse stad boekt u bij World Ticket Center. Wij zijn gespecialiseerd in voordelige vliegtickets en doen u het goedkoopste aanbod. Zo betaalt u nooit teveel voor uw vlucht naar Luanda. U kunt een vliegticket zelf online boeken in ons reserveringssysteem. Combineer uw vlucht met een overnachting in een van de hotels in Luanda.

World Ticket Center


Bij World Ticket Center kunt u online vliegtickets boeken naar wereldwijde bestemmingen als Luanda. Wij hebben Afrika specialisten in dienst die u kunnen adviseren over uw reis naar Angola. Kom langs in ons reisbureau, neem telefonisch of per email contact op of boek zelf online.

 

De tarieven zijn per persoon excl. eenmalig per boeking negenendertig euro boekingskosten

Vliegticket v.a.

thu 27 jun - sat 06 jul

€ 557

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00