Share |
Klantenservice: 020-6261011 | 070-661671
Ma-Vr: 09:00 - 21.00 uur | Za: 10.00 tot 17.00 uur | Zo: 11.00 tot 17.00 uur
   

Bestemmingsinformatie Valencia

Vliegtickets Valencia

Valencia, ontdek de historie van Spanje!

Er zijn altijd landen in Europa waar steden ten onrechte ietwat onderbelicht blijven op het gebied van de reisindustrie. Valencia bijvoorbeeld. Een camper huren in Valencia, een stedentrip Valencia of een zonvakantie Valencia worden gelukkig steeds populairder. En de vliegtickets Valencia zijn zeer betaalbaar. World Ticket Center etaleert de tarieven voor hotels Valencia en een auto huren in Valencia al net zo overzichtelijk. Zo is het voor de bezoeker direct duidelijk wat een vakantie gaat kosten. Vanuit de spreekwoordelijke luie stoel boekt een ieder een droomreis. Van stedentrip tot verre bestemming en wereldreis, bij World Ticket Center zit u altijd goed.

Praktische informatie Valencia

 • Taal – In Valencia spreekt men Spaans, maar aangezien de stad goed ingesteld is op de jaarlijks stroom zonvakantie Valencia toeristen, komt u met Engels een heel eind.
 • Inwoners – In Valencia wonen een kleine 800.000 inwoners
 • Oppervlakte – Valencia is een kleine havenstad en heeft een oppervlakte van 61 vierkante kilometer.
 • Ligging – Valencia behoort tot de Spaanse zuidoostelijk gelegen gelijknamige provincie Valencia. Valencia ligt centraal in de provincie aan de Costa del Azahar aan de Middellandse Zee en aan de rivier de Turia.
 • Tijdsverschil – Tussen Nederland en Spanje is geen tijdsverschil, ze liggen in dezelfde tijdzone.
 • Munteenheid – In Spanje betaalt u net als in Nederland met de euro.
 • Temperatuur – In de Valencia de zomermaanden komt het kwik uit op een gemiddelde van ongeveer 29ºC. Zonaanbidders hebben het hier goed. Maar ook overwinteraars kunnen hun lol op, een gemiddelde van 113ºC is heel normaal voor een Valencia winter.
 • Vliegduur – De vliegduur Amsterdam Valencia bedraagt een kleine 3 uur. Boek een vliegticket Valencia en u bent er zo.
 • Beste reistijd – Spanje is een Europese topbestemming ongeacht de maand waarin u erheen reist. Houd er echter wel rekening mee dat een stedentrip Valencia in hoogzomer zeer heet kan zijn en daarom minder aangenaam dan een voorjaarsmaand.

Vliegtickets Valencia

World Ticket Center (handelsnaam van Otravo B.V.) is sinds 1980 een van de grootste zelfstandige reisorganisaties van Nederland. In de laatste 25 jaar is World Ticket Center een begrip door geheel Nederland op het gebied van vliegreizen. Momenteel werken 50 specialisten - in het historische grachtenpand in centrum van Amsterdam - om elke dag aan alle wensen van onze klanten te voldoen. Door onze omvang, onafhankelijkheid, inkoopkracht en geprezen automatisering garanderen wij u een totaalaanbod en de scherpst mogelijke prijs. Bent u op zoek naar de beste vliegtickets Valencia? Neem dan zo snel mogelijk contact op met een van onze reisdeskundigen. U kunt hen bijvoorbeeld per e-mail of telefonisch bereiken. Zij staan u graag te woord. En dat geldt ook voor onze medewerkers in de reiswinkel. World Ticket Center is gevestigd in een historisch pand. U bezoekt ons in hartje Amsterdam op de Nieuwezijds Voorburgwal 159.

Vliegtickets naar Valencia

De tarieven zijn per persoon excl. eenmalig per boeking €39,- boekingskosten

Zoeken op bestemming

Bestemmingen in Spanje
War Child

WTC steunt War Child

Helpt u mee de oorlog uit een kind te halen?

Ook in 2012 groeien er overal ter wereld miljoenen kinderen op in een oorlog. Ze worden geconfronteerd met geweld, misbruik, verlies en verwoesting, wat een normale ontwikkeling ernstig in de weg staat. Kunt u zich dat voorstellen?

Reizen bij WTC.nl is grenzeloos en daarom weten wij heel goed wat er over de grenzen speelt in de wereld. Het leed wat oorlogskinderen hebben, raakt ons ook. Kinderen horen niet thuis in een oorlog. Nooit. Om deze reden steunt WTC.nl de missie van War Child en bundelen wij onze krachten om oorlogskinderen te helpen bij het veranderen van de toekomst. Alle kinderen hebben het recht op te groeien in vrede!

Om zoveel mogelijk kinderen een vreedzame toekomst te kunnen bieden is ook uw hulp hard nodig. Daarom vragen wij u in stap 3 van ons online boekingsproces een vrijblijvende donatie te doen van minimaal €1.

Met uw donatie helpt War Child oorlogskinderen hun kracht terug te vinden met een grondige aanpak:

 • Bescherming tegen geweld in (na) oorlogse gebieden
 • Psychosociale hulp, zodat ze zich durven uiten & zelfvertrouwen opbouwen
 • Onderwijs, zodat ze een nieuwe toekomst kunnen opbouwen

Laat alle kinderen weer kind zijn. Laat ze weer lachen, spelen en dromen over alles wat nog komen gaat. Laat ze leven, gewoon zoals u en wij.

WTC.nl steunt War Child, u toch ook?

Prijzenkast van WTC

Wij zijn trots op alle prijzen die wij toegekend hebben gekregen van het Nederlandse publiek en diverse vakjury`s. Dit stimuleert ons elke dag om door te gaan met innoveren, zodat U als klant de vruchten plukt.

Boek bij een winnaar, boek bij WTC.nl!

 
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 11:00 tot 17:00 Overige landen +31 (0)20 616 10 11

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 11:00 tot 17:00