Share |
Klantenservice: 020-6261011 | 070-661671
Ma-Vr: 09:00 - 21.00 uur | Za: 10.00 tot 17.00 uur | Zo: 11.00 tot 17.00 uur
   

Bestemmingsinformatie Malaga

Vliegtickets Malaga

Malaga, mooie stad in Spanje

Een World Ticket Center reis – of vakantie - is er in alle soorten en maten. Wereldreizen, camperreizen, fly & drive reizen, zonvakanties, werkvakanties, backpack reizen, fietsvakanties, zeilreizen, wintersportvakanties. Noem maar op! Elk soort reis of vakantie heeft zijn eigen specifieke kenmerken. Voor de een regelt u meer, voor de ander veel minder. Bij de een brengt u noodgedwongen een hutkoffer mee, bij de ander volstaat slechts uw handbagage. Neem bijvoorbeeld een vliegticket Malaga, daar kleven de mooiste voordelen aan. Vliegtickets Malaga zijn bijvoorbeeld vaak spotgoedkoop en de vliegduur is lekker kort. Wist u dat u ook tegen zeer goede tarieven een hotel Malaga bij ons kunt boeken. En wilt u een auto huren in Malaga, neem dan beslist een kijkje bij het World Ticket Center huurauto aanbod. Malaga leent zich ook uitstekend voor een mooie camperreis.

Handig om te weten

In Malaga spreekt men Spaans, maar als u deze taal niet spreekt, komt u ook een heel eind met Engels en Duits, want Malaga is een echte toeristenstad. Overigens betaalt u er gewoon met de Euro. Tijdsverschil tussen Spanje en Nederland is er niet. De temperatuur in de zomer ligt gemiddeld zo rond de 29?‹??C en in de winter is de gemiddelde temperatuur 16?‹??C. Verwen uzelf vandaag nog met een heerlijke zonvakantie Malaga.

Stad van de kunsten

Malaga ligt in het zuiden van Spanje tegen de heuvels van Axarquía. Door de groene omgeving is Malaga een vakantiebestemming waar u lange wandelingen maakt door de natuur. Malaga heeft een lange geschiedenis. In het stadshart staat het indrukwekkende kasteel Alcazaba waar u vanuit de toren een schitterend uitzicht heeft over de stad. Gibralfaro is ook een bijzonder kasteel waar u zich weer even waant in de riddertijd. Wist u dat de beroemde schilder Picasso in Malaga is geboren en hier heeft gewoond tot aan zijn tiende jaar? U kunt zijn geboortehuis bezoeken in Plaza de la Merced. Uiteraard is zijn kunst te bewonderen in verschillende musea in de stad. Een vliegticket Malaga brengt u naar de stad van de dans! Op straat – vooral in de zomer - wordt er veel gedanst en ook straatmuzikanten komt u in Malaga veel tegen. Jong en oud dansen de flamenco en de tango tot in de late uurtjes, wellicht doet u zelf ook een poging. Er zijn vele workshops te boeken, informeer ernaar bij uw lokale agent. Geniet van een Sangria op een zwoele zomerse avond en ook de beroemde Spaanse Paella moet u een keer hebben geproefd. Bent u een echte strandliefhebber? Dan zijn Artola-Cabo Pino, La Malagueta en Calahonda de stranden waar u wilt zijn.

Vliegtickets naar Malaga

De tarieven zijn per persoon excl. eenmalig per boeking €39,- boekingskosten

Zoeken op bestemming

Bestemmingen in Spanje
War Child

WTC steunt War Child

Helpt u mee de oorlog uit een kind te halen?

Ook in 2012 groeien er overal ter wereld miljoenen kinderen op in een oorlog. Ze worden geconfronteerd met geweld, misbruik, verlies en verwoesting, wat een normale ontwikkeling ernstig in de weg staat. Kunt u zich dat voorstellen?

Reizen bij WTC.nl is grenzeloos en daarom weten wij heel goed wat er over de grenzen speelt in de wereld. Het leed wat oorlogskinderen hebben, raakt ons ook. Kinderen horen niet thuis in een oorlog. Nooit. Om deze reden steunt WTC.nl de missie van War Child en bundelen wij onze krachten om oorlogskinderen te helpen bij het veranderen van de toekomst. Alle kinderen hebben het recht op te groeien in vrede!

Om zoveel mogelijk kinderen een vreedzame toekomst te kunnen bieden is ook uw hulp hard nodig. Daarom vragen wij u in stap 3 van ons online boekingsproces een vrijblijvende donatie te doen van minimaal €1.

Met uw donatie helpt War Child oorlogskinderen hun kracht terug te vinden met een grondige aanpak:

  • Bescherming tegen geweld in (na) oorlogse gebieden
  • Psychosociale hulp, zodat ze zich durven uiten & zelfvertrouwen opbouwen
  • Onderwijs, zodat ze een nieuwe toekomst kunnen opbouwen

Laat alle kinderen weer kind zijn. Laat ze weer lachen, spelen en dromen over alles wat nog komen gaat. Laat ze leven, gewoon zoals u en wij.

WTC.nl steunt War Child, u toch ook?

Prijzenkast van WTC

Wij zijn trots op alle prijzen die wij toegekend hebben gekregen van het Nederlandse publiek en diverse vakjury`s. Dit stimuleert ons elke dag om door te gaan met innoveren, zodat U als klant de vruchten plukt.

Boek bij een winnaar, boek bij WTC.nl!

 
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 11:00 tot 17:00 Overige landen +31 (0)20 616 10 11

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 11:00 tot 17:00