Share |
Klantenservice: 020-6261011 | 070-661671
Ma-Vr: 09:00 - 21.00 uur | Za: 10.00 tot 17.00 uur | Zo: 11.00 tot 17.00 uur
   

Bestemmingsinformatie Madrid

Vliegtickets Madrid

Madrid, de charme van Spanje

Kies vandaag nog een van de goedkope vliegtickets Madrid en het aftellen naar deze heerlijke Spaanse hoofdstad kan beginnen. World Ticket Center biedt u tal van vakantiemogelijkheden in deze stad: een zonvakantie Madrid, een stedentrip Madrid of bijvoorbeeld een camper huren in Madrid. De stad ligt namelijk midden in Spanje op de Spaanse hoogvlakte, een prachtig stuk natuurgebied in Europa. Bent u geen fan van campers, dan kunt u ook een auto huren in Madrid en zo deze stad en omgeving verkennen. Vergeet niet naast uw vliegticket een hotel Madrid te boeken. Onze zoekmachine vergelijkt vliegtickets Madrid en toont u daarnaast de beste hotel aanbiedingen. U vindt alles onder één dak op deze website!

Goed om te weten

Als u afreist naar Spanje zijn er een aantal zaken goed om te weten. In Madrid kan het zomers behoorlijk heet worden, de gemiddelde temperatuur bedraagt dan 30?‹??C en vanaf het voorjaar kan het hier zomaar 20?‹??C zijn. Een stedentrip Madrid is een reële optie gedurende zomer en winter. Wat betreft het tijdsverschil zit het goed, geen jetlag voor u, want er is geen tijdsverschil met Nederland in Spanje. Betalen doet u met de munteenheid Euro in Madrid en hoewel de voertaal Spaans is, komt u een heel eind met Engels en Duits. Madrid is behoorlijk goed ingesteld op de jaarlijkse stroom toeristen. Als u bij World Ticket Center een vliegticket Madrid geboekt heeft, ontvangt u van ons de benodigde informatie met betrekking tot reisdocumenten en visa voor uw Spanje reis. Lees deze informatie alstublieft goed door en neem in het geval van vragen contact op met een van onze reisspecialisten.

Madrid is mooi

In Madrid heeft elke liefhebber van het stadse leven een fijne tijd. Voor Madrileense kunst en cultuur brengt u een bezoek aan de zogenaamde gouden driehoek. De volgende drie prachtige musea worden hiertoe gerekend: Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía, Museo del Prado en het Museo Thyssen-Bornemisza. Het stadspark Parque del Retiro is het stukje groen dat op een zomerse dag een middagje zonnebaden kan betekenen. Of een plek in de schaduw biedt, van waaruit u een goed zicht heeft op de lokale bevolking die dol is op dit park. Het park is te vinden in het stadshart van Madrid en zeer ruim met een oppervlakte van maar liefst 120 hectare. De sportievelingen bezoeken een wedstrijd of training van het alom bekende Real Madrid. U leest het goed, een vliegticket Madrid brengt voor ieder wat wils!

Vliegtickets naar Madrid

De tarieven zijn per persoon excl. eenmalig per boeking €39,- boekingskosten

Zoeken op bestemming

Bestemmingen in Spanje
War Child

WTC steunt War Child

Helpt u mee de oorlog uit een kind te halen?

Ook in 2012 groeien er overal ter wereld miljoenen kinderen op in een oorlog. Ze worden geconfronteerd met geweld, misbruik, verlies en verwoesting, wat een normale ontwikkeling ernstig in de weg staat. Kunt u zich dat voorstellen?

Reizen bij WTC.nl is grenzeloos en daarom weten wij heel goed wat er over de grenzen speelt in de wereld. Het leed wat oorlogskinderen hebben, raakt ons ook. Kinderen horen niet thuis in een oorlog. Nooit. Om deze reden steunt WTC.nl de missie van War Child en bundelen wij onze krachten om oorlogskinderen te helpen bij het veranderen van de toekomst. Alle kinderen hebben het recht op te groeien in vrede!

Om zoveel mogelijk kinderen een vreedzame toekomst te kunnen bieden is ook uw hulp hard nodig. Daarom vragen wij u in stap 3 van ons online boekingsproces een vrijblijvende donatie te doen van minimaal €1.

Met uw donatie helpt War Child oorlogskinderen hun kracht terug te vinden met een grondige aanpak:

  • Bescherming tegen geweld in (na) oorlogse gebieden
  • Psychosociale hulp, zodat ze zich durven uiten & zelfvertrouwen opbouwen
  • Onderwijs, zodat ze een nieuwe toekomst kunnen opbouwen

Laat alle kinderen weer kind zijn. Laat ze weer lachen, spelen en dromen over alles wat nog komen gaat. Laat ze leven, gewoon zoals u en wij.

WTC.nl steunt War Child, u toch ook?

Prijzenkast van WTC

Wij zijn trots op alle prijzen die wij toegekend hebben gekregen van het Nederlandse publiek en diverse vakjury`s. Dit stimuleert ons elke dag om door te gaan met innoveren, zodat U als klant de vruchten plukt.

Boek bij een winnaar, boek bij WTC.nl!

 
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 11:00 tot 17:00 Overige landen +31 (0)20 616 10 11

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 11:00 tot 17:00