Share |
Klantenservice: 020-6261011 | 070-661671
Ma-Vr: 09:00 - 21.00 uur | Za: 10.00 tot 17.00 uur | Zo: 11.00 tot 17.00 uur
   

Bestemmingsinformatie Lanzarote

Vliegtickets Lanzarote

Vliegtickets Lanzarote

Het is een van die heerlijke Canarische eilanden, Lanzarote. World Ticket Center zegt heerlijk omdat hier zo ontzettend veel dagen per jaar de zon schijnt. Een vliegticket Lanzarote brengt u naar het meest oostelijk gelegen eiland van de Canarische archipel. Kenmerkend voor Lanzarote zijn de overblijfselen van vulkanische uitbarstingen. Vele reizigers kiezen voor vliegtickets Lanzarote omdat ze toe zijn aan een zonvakantie. Eenmaal daar verbaast men zich vaak over het bijzondere landschap.

Nationaal park Timanfaye

Er worden dagtrips naar dit nationale park georganiseerd, maar u kunt er ook per huurauto Lanzarote naartoe: Nationaal park Timanfaye. Vulkaankraters en lavavelden kenmerken Timanfaye. Het park bezit een zogenaamde magmakamer, waar u op een ludieke wijze meer leert over de warmte op geringe diepte. Grind bijvoorbeeld, op slechts 10 centimeter diepte op bepaalde delen van Lanzarote kan grind niet in de hand worden gehouden. Het is gewoon te heet. Steen op een meter diepte kan droge stro al doen ontbranden.

César Manrique

Kijk maar goed om u heen in Lanzarote, de huizen zijn er wit en het kleurenpalet lijkt er voornamelijk groen, blauw en bruin te bevatten. Dat klopt ook. Het is te danken aan de belangrijke Lanzarote kunstenaar César Manrique. Hij heeft zich met succes ingezet om het oorspronkelijke karakter van het eiland te behouden. U vindt hier geen huizen hoger dan vier verdiepingen en grote reclame uitingen zijn verboden. Met als gevolg een rustieke sfeer die veel reizigers aantrekt. De hotels Lanzarote zijn graag bezocht, want iedereen heeft hier een heerlijke tijd. En dat geldt ook voor andere Canarische eilanden als Tenerife en Gran Canaria.

Bent u benieuwd naar dit Spaanse eiland met oorspronkelijk karakter? Boek dan uw vliegtickets Lanzarote bij World Ticket Center. Tot Lanzarote worden ook de kleinere eilanden La Graciosa, Alegranza en Montaña Clara gerekend. Echter, alleen Lanzarote heeft een internationale luchthaven. Met een vliegticket Lanzarote reist u af naar een authentiek eiland. Wij wensen u veel plezier!

Heeft u vragen over autohuur, hotels of vliegtickets, stel deze dan aan een van onze Europa reisspecialisten. Spanje is een fantastisch vakantieland en de mogelijkheden zijn zeer divers. Op onze site kunt u vliegtickets boeken, zelfs heen vliegen op bestemming a en terug vanaf bestemming b. Sommige rondreizen vragen wat extra aandacht, vandaar dat wij in het geval van reizen op maat adviseren contact op te nemen met World Ticket Center.

Reizen naar Lanzarote

De tarieven zijn per persoon excl. eenmalig per boeking €39,- boekingskosten

Zoeken op bestemming

Bestemmingen in Spanje
War Child

WTC steunt War Child

Helpt u mee de oorlog uit een kind te halen?

Ook in 2012 groeien er overal ter wereld miljoenen kinderen op in een oorlog. Ze worden geconfronteerd met geweld, misbruik, verlies en verwoesting, wat een normale ontwikkeling ernstig in de weg staat. Kunt u zich dat voorstellen?

Reizen bij WTC.nl is grenzeloos en daarom weten wij heel goed wat er over de grenzen speelt in de wereld. Het leed wat oorlogskinderen hebben, raakt ons ook. Kinderen horen niet thuis in een oorlog. Nooit. Om deze reden steunt WTC.nl de missie van War Child en bundelen wij onze krachten om oorlogskinderen te helpen bij het veranderen van de toekomst. Alle kinderen hebben het recht op te groeien in vrede!

Om zoveel mogelijk kinderen een vreedzame toekomst te kunnen bieden is ook uw hulp hard nodig. Daarom vragen wij u in stap 3 van ons online boekingsproces een vrijblijvende donatie te doen van minimaal €1.

Met uw donatie helpt War Child oorlogskinderen hun kracht terug te vinden met een grondige aanpak:

  • Bescherming tegen geweld in (na) oorlogse gebieden
  • Psychosociale hulp, zodat ze zich durven uiten & zelfvertrouwen opbouwen
  • Onderwijs, zodat ze een nieuwe toekomst kunnen opbouwen

Laat alle kinderen weer kind zijn. Laat ze weer lachen, spelen en dromen over alles wat nog komen gaat. Laat ze leven, gewoon zoals u en wij.

WTC.nl steunt War Child, u toch ook?

Prijzenkast van WTC

Wij zijn trots op alle prijzen die wij toegekend hebben gekregen van het Nederlandse publiek en diverse vakjury`s. Dit stimuleert ons elke dag om door te gaan met innoveren, zodat U als klant de vruchten plukt.

Boek bij een winnaar, boek bij WTC.nl!

 
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 11:00 tot 17:00 Overige landen +31 (0)20 616 10 11

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 11:00 tot 17:00