Share |
Klantenservice: 020-6261011 | 070-661671
Ma-Vr: 09:00 - 21.00 uur | Za: 10.00 tot 17.00 uur | Zo: 11.00 tot 17.00 uur
   

Bestemmingsinformatie Bilbao

Vliegtickets Bilbao

Vliegtickets Bilbao

Spanje, het vakantieland bij uitstek, is een van de favoriete Europa bestemmingen van World Ticket Center. Het land kent fantastische steden als Barcelona, Madrid, Malaga, Valencia, maar ook de eilanden Ibiza en Mallorca zijn geliefd. Een vliegticket Bilbao kunt u aan dit rijtje toevoegen. Bilbao is een prachtige stad met een rijke historie, te vinden in het noorden van Spanje nabij de Franse grens. Met een vliegticket Bilbao reist u af naar een plaats gelegen aan de rivier Nervión. Verder is Bilbao vooral bekend en geliefd vanwege de Pelgrimsroute die naar Santiago de Compostella leidt.

Museo Guggenheim de Bilbao

Ter wereld zijn er meerdere steden die een Guggenheim museum kennen en Bilbao is daar een van. Het Museo Guggenheim de Bilbao huist sinds 1997 in de prachtige stad. Het Guggenheim museum is bekend vanwege de moderne en hedendaagse kunst en behoort tot de meest bezochte musea van Spanje. Regelmatig vinden er in Bilbao congressen en bijeenkomsten plaats. De Palacio is plek waar de congresactiviteiten van de stad plaatsvinden. Hierdoor is het vaak gezellig druk in de stad en zeer wenselijk vooraf uw hotel Bilbao of huurauto Bilbao te reserveren.

Don Diego de Haro

Bilbao bezit niet het alom bekende Spaanse mediterrane klimaat maar heeft juist een gematigd en vochtig zeeklimaat. Ideaal voor leuke culturele uitstapjes, het is er niet te heet. Bezoek bijvoorbeeld Catedral de Santiago, deze stamt uit de 14e eeuw en ligt op de Plaza Santiago. Het is de oudste kerk van Bilboa. Vroeger was deze kerk een tussenstop voor pelgrims die hun tocht naar Compostella maakten. Overigens is Don Diego de Haro de man die Bilbao stichtte in 1300. Zijn standbeeld staat op het drukbezochtste plein van de stad, het Plaza Circular.

U leest het goed, met een vliegticket Bilbao haalt u alles uit uw Noord-Spanje vakantie. Bij World Ticket Center boekt u de voordeligste vliegtickets. Bilbao ligt met smart op u te wachten!

Reizen naar Bilbao

De tarieven zijn per persoon excl. eenmalig per boeking €39,- boekingskosten

Zoeken op bestemming

Bestemmingen in Spanje
War Child

WTC steunt War Child

Helpt u mee de oorlog uit een kind te halen?

Ook in 2012 groeien er overal ter wereld miljoenen kinderen op in een oorlog. Ze worden geconfronteerd met geweld, misbruik, verlies en verwoesting, wat een normale ontwikkeling ernstig in de weg staat. Kunt u zich dat voorstellen?

Reizen bij WTC.nl is grenzeloos en daarom weten wij heel goed wat er over de grenzen speelt in de wereld. Het leed wat oorlogskinderen hebben, raakt ons ook. Kinderen horen niet thuis in een oorlog. Nooit. Om deze reden steunt WTC.nl de missie van War Child en bundelen wij onze krachten om oorlogskinderen te helpen bij het veranderen van de toekomst. Alle kinderen hebben het recht op te groeien in vrede!

Om zoveel mogelijk kinderen een vreedzame toekomst te kunnen bieden is ook uw hulp hard nodig. Daarom vragen wij u in stap 3 van ons online boekingsproces een vrijblijvende donatie te doen van minimaal €1.

Met uw donatie helpt War Child oorlogskinderen hun kracht terug te vinden met een grondige aanpak:

  • Bescherming tegen geweld in (na) oorlogse gebieden
  • Psychosociale hulp, zodat ze zich durven uiten & zelfvertrouwen opbouwen
  • Onderwijs, zodat ze een nieuwe toekomst kunnen opbouwen

Laat alle kinderen weer kind zijn. Laat ze weer lachen, spelen en dromen over alles wat nog komen gaat. Laat ze leven, gewoon zoals u en wij.

WTC.nl steunt War Child, u toch ook?

Prijzenkast van WTC

Wij zijn trots op alle prijzen die wij toegekend hebben gekregen van het Nederlandse publiek en diverse vakjury`s. Dit stimuleert ons elke dag om door te gaan met innoveren, zodat U als klant de vruchten plukt.

Boek bij een winnaar, boek bij WTC.nl!

 
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 11:00 tot 17:00 Overige landen +31 (0)20 616 10 11

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 11:00 tot 17:00