Meer zonvakanties »
  • Atijd de scherpste prijs, inclusief transfer
  • Alle zonvakanties: Zoovercijfer van 7 of hoger!
  • Bespaar, wij vergelijken alle touroperators van NL!

Goedkope zonvakantie Bodrum

Geniet van de zon tijdens uw vakantie in Bodrum!
Het beste van Turkije verenigt zich in de zuidwestelijk gelegen badplaats Bodrum. Dit wordt een geweldige zon, zee en strandvakantie als u wilt. Er zijn hier prachtige witte zandstranden, de ligging is aan de Middellandse zee, officieel aan de Golf van Gökova, er staan tal van palmbomen en u vindt er meer dan genoeg leuke restaurants en eetcafés. In Bodrum vindt de zonliefhebber dus alles wat hij nodig heeft. En bent u geïnteresseerd in de Turkse oudheid, dan liggen er tal van excursies op u te wachten. Een vakantie Bodrum staat garant voor een fijne tijd in Turkije. Bij WTC.nl zijn de vakanties altijd ideaal geprijsd! Neem snel een kijkje bij ons aanbod en oordeel zelf.

Praktische informatie over Turkije
Vliegduur
- kiest u voor een zon, zee en strandvakantie in de mooie badplaats Bodrum, dan bent u ongeveer vier uur onderweg.
Taal - in Bodrum spreekt men de Turkse taal.
Ligging - in het zuidwesten van Turkije aan de Golf van Gökova.
Inwoners - ongeveer 118.000.
Tijdsverschil - in Turkije is het 1 uur later dan in Nederland.
Munteenheid - u betaalt hier met de Turkse Lira.
Klimaat - de kustgebieden hebben een mediterraan klimaat. In de binnenlanden valt een stuk minder regen en daar spreken we van een steppeklimaat.
Beste reistijd - vele reizigers kiezen voor een vakantie Bodrum die plaatsvindt in de maanden mei tot en met oktober. Juli en augustus kunnen behoorlijk heet zijn, houd daar rekening mee.

Bodrum is bijzonder!
Torba
- mooi plaatsje met een groene baai, een leuke afwisseling tijdens uw zonvakantie Bodrum. Torba ligt op 7 kilometer van Bodrum.
Waterpark - bij een kindvriendelijke zon, zee en strandbestemming als Bodrum hoort meestal ook een waterpark. In Bodrum is het eerste waterpark van heel Turkije te vinden: Dedeman Aquapark.
Grieks antiek theater - dit theater dateert uit ongeveer 330 voor Christus en is nog altijd in gebruik. Als u in de gelegenheid bent een concert bij te wonen, is dit een unieke gebeurtenis. Het theater ligt op de Goktepe heuvel, een kwartiertje rijden vanaf Bodrum.
Wereldwonder - nabij Bodrum bevindt zich de graftombe die tot een van de zeven klassieke wereldwonderen wordt gerekend. Dit Mausoleum van Halicarnassus is uw bezoekje meer dan waard. Uw zonvakantie is pas echt af als u het wereldwonder van Bodrum hebt gezien.
Haven van Bodrum - dit is een plek waar u heerlijk kunt wandelen en een terrasje kunt pakken. Maar ook de plek om een dag te gaan varen. Bodrum biedt zijn toeristen tal van excursies, maar ook een dagje naar het Griekse eiland Kos behoort tot uw mogelijkheden.

Bekijk alle goedkope zonvakanties Bodrum ยป
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 6261011 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 070 - 661671 (BE)
Zo: 11:00 tot 17:00 Overige landen +31 (0)20 616 10 11

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020-6261011

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 11:00 tot 17:00