Meer zonvakanties »
  • Atijd de scherpste prijs, inclusief transfer
  • Alle zonvakanties: Zoovercijfer van 7 of hoger!
  • Bespaar, wij vergelijken alle touroperators van NL!

Goedkope zonvakantie Mexico

Zonvakantie naar mooi Mexico
Mexico is een geliefde vakantiebestemming. Een ding is zeker: de zon laat zich er vaak zien. Jaarlijks boeken vele Nederlandse reizigers op WTC.nl vakanties naar dit heerlijke vakantieland. Mexico is een divers land, u vindt er ruige berglandschappen met besneeuwde vulkanen, groene laagvlaktes, tropische regenwouden en uitgestrekte woestijnen. En dan de adembenemend mooie, parelwitte stranden en de helderblauwe zee niet te vergeten! Waar wacht u nog op, boek vandaag nog uw vakantie Mexico. Voor de prijs hoeft u het niet te laten, een zonnige reis naar hartelijk Mexico is altijd scherp geprijsd bij WTC.nl.

Praktisch informatie
Hoofdstad -
 Mexico-Stad is de hoofdstad en telt maar liefst meer dan 8,8 miljoen inwoners.
Taal - de hoofdtaal in Mexico is Spaans en daarnaast bezit het land bijna vijftig inheemse, Indiaanse dialecten. Wees gerust, in de toeristische gebieden spreekt men ook behoorlijk goed Engels.
Tijdsverschil - de meeste vakantie Mexico bestemmingen kennen een tijdsverschil van 7 uur met Nederland. Het is er 7 uur vroeger dan hier.
Klimaat - In principe is het een land waar u het hele jaar door op vakantie kunt. Afhankelijk van de bestemming die u kiest, wisselt het klimaat.
Munteenheid - in Mexico betaalt u met Mexicaanse peso’s.
Reisseizoen - zoals gezegd kunt u Mexico het hele jaar door bezoeken, maar de maanden november tot en met mei gelden over het algemeen als de meest aangename maanden. U reist dan buiten het regenseizoen en ook de luchtvochtigheid valt dan mee.

Mexico in een notendop
Cholula
: ontdek de grootste piramides van Mexico. Over heel de wereld bekend door de vele ondergrondse tunnels die in de piramides huizen.
Mexico-Stad: deze dynamische hoofdstad ligt op 2240 meter hoogte. Dit gegeven alleen al zorgt voor prachtige vergezichten. Het is een moderne metropool, met vele verwijzingen naar de oudheid. Bereid u voor op een mooie mix van Azteken tempels, Spaanse kerken en hedendaagse wolkenkrabbers.
Ruïnes: in een ver verleden waren het de Maya-, de Palenque- en de Zapoteken-beschavingen die in Mexico de scepter zwaaiden. Gelukkig is er veel bewaard gebleven van de eerdergenoemde culturen. Mis de ruïnes niet tijdens uw zonvakantie Mexico.
Caribische Zee: kleurrijke koraalriffen, schildpadden en dolfijnen worden elke dag weer gespot door duikers uit heel de wereld. Ook snorkelaars genieten dag in dag uit van de Mexicaanse onderwaterwereld. Houdt u van snorkelen en duiken, kies dan beslist voor een zonnige vakantie naar het altijd populaire Mexico.

Bekijk alle goedkope zonvakanties Mexico ยป

Alle zonvakanties Mexico

Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 6261011 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 070 - 661671 (BE)
Zo: 11:00 tot 17:00 Overige landen +31 (0)20 616 10 11

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020-6261011

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 11:00 tot 17:00