Share |
Klantenservice: 020-6261011 | 070-661671
Ma-Vr: 09:00 - 21.00 uur | Za: 10.00 tot 17.00 uur | Zo: 11.00 tot 17.00 uur
   

Iberia tickets

Iberia tickets


Jaarlijks kiezen veel reizigers ervoor te vliegen met Iberia naar de leukste vakantiebestemmingen en dat is heel begrijpelijk. Iberia is de grootste luchtvaartmaatschappij van Spanje en staat garant voor veel reisplezier. U vindt Iberia tickets voor elk budget. Dagelijks vliegt u met Iberia naar honderden bestemmingen over heel de wereld tegen zeer scherpe tarieven. World Ticket Center neemt u graag mee naar deze leuke vakantiebestemmingen. Het gehele jaar door boekt u bij ons scherp geprijsde vliegtickets naar wereldsteden als Buenos Aires, Miami, New York, Amsterdam, San Jose, Bogota, Lima en Madrid. Uw vakantie begint goed als u vliegt met Iberia.

Vliegen met Iberia biedt zeer veel voordelen. U vliegt met een airline waar service hoog in het vaandel staat. Aan boord is de reiziger van alle gemakken voorzien; gezonde maaltijden, uitgebreide entertainment, luxe businessclass en vriendelijk personeel. Om het gemak van haar passagiers te vergroten werkt Iberia met een aantal partnermaatschappijen samen in de alliantie Oneworld. Door deze samenwerking zijn vluchten goed op elkaar afgestemd en stappen passagiers gemakkelijk en snel over op andere vluchten, kortom minder wachttijd en sneller op de plaats van bestemming. U leest het goed:  Iberia tickets staan garant voor veel reisgemak in de wolken.

Iberia vervoert jaarlijks ruim 32 miljoen passagiers naar honderden bestemmingen in 38 landen. Iberia doet er alles aan om uw reis tot een prettige ervaring te maken vanaf het moment dat u uw Iberia ticket boekt bij World Ticket Center. De vliegreis is minstens zo belangrijk als de plek waar u naartoe reist. Bij Iberia begint uw vakantie op het moment dat u in het vliegtuig stapt.

 

Kies voor de voordelen van Iberia tickets

 

 • vervoert jaarlijks 32 miljoen passagiers
 • vliegt wereldwijd op honderden bestemmingen in 38 landen
 • hoge frequentie vluchten per dag
 • beschikt over 225 vliegtuigen
 • aantrekkelijke vliegtijden
 • luxe Business Class
 • de faciliteiten en uitgebreide service aan boord
 • goede maaltijden aan boord
 • uitgebreide entertainment aan boord
 • internet check-in
 • E-services
   

Onze reisspecialisten denken graag met u mee en zorgen dat uw vliegreis met Iberia aan al uw wensen voldoet. Voor welke vakantiebestemming u ook kiest, Iberia tickets zijn het hele jaar door zeer betaalbaar. Bij World Ticket Center zijn de reismogelijkheden oneindig! 
 

Zoeken op bestemming

Vliegtickets naar de continenten
War Child

WTC steunt War Child

Helpt u mee de oorlog uit een kind te halen?

Ook in 2012 groeien er overal ter wereld miljoenen kinderen op in een oorlog. Ze worden geconfronteerd met geweld, misbruik, verlies en verwoesting, wat een normale ontwikkeling ernstig in de weg staat. Kunt u zich dat voorstellen?

Reizen bij WTC.nl is grenzeloos en daarom weten wij heel goed wat er over de grenzen speelt in de wereld. Het leed wat oorlogskinderen hebben, raakt ons ook. Kinderen horen niet thuis in een oorlog. Nooit. Om deze reden steunt WTC.nl de missie van War Child en bundelen wij onze krachten om oorlogskinderen te helpen bij het veranderen van de toekomst. Alle kinderen hebben het recht op te groeien in vrede!

Om zoveel mogelijk kinderen een vreedzame toekomst te kunnen bieden is ook uw hulp hard nodig. Daarom vragen wij u in stap 3 van ons online boekingsproces een vrijblijvende donatie te doen van minimaal €1.

Met uw donatie helpt War Child oorlogskinderen hun kracht terug te vinden met een grondige aanpak:

 • Bescherming tegen geweld in (na) oorlogse gebieden
 • Psychosociale hulp, zodat ze zich durven uiten & zelfvertrouwen opbouwen
 • Onderwijs, zodat ze een nieuwe toekomst kunnen opbouwen

Laat alle kinderen weer kind zijn. Laat ze weer lachen, spelen en dromen over alles wat nog komen gaat. Laat ze leven, gewoon zoals u en wij.

WTC.nl steunt War Child, u toch ook?

Prijzenkast van WTC

Wij zijn trots op alle prijzen die wij toegekend hebben gekregen van het Nederlandse publiek en diverse vakjury`s. Dit stimuleert ons elke dag om door te gaan met innoveren, zodat U als klant de vruchten plukt.

Boek bij een winnaar, boek bij WTC.nl!

 
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 6261011 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 070 - 661671 (BE)
Zo: 11:00 tot 17:00 Overige landen +31 (0)20 616 10 11

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020-6261011

Openingstijden Reiswinkel:  
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00 Maak een afspraak
Za: 10:00 tot 17:00 Offerte op maatOfferte op maat
Zo: 11:00 tot 17:00 Offerte op maatOnze 60 reisspecialisten

In verband met de drukte kunnen de wachttijden van onze telefonische klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Indien uw vraag niet zeer urgent is, kunt u een terugbelverzoek indienen via onderstaand formulier.

U wordt dan zo spoedig mogelijk door ons teruggebeld.

Bedankt, uw aanvraag is verstuurd.

Wij streven ernaar vandaag contact met u op te nemen met uitloop tot maximaal 24 uur.

Sorry, uw aanvraag is niet verzonden

Met de vernieuwde website hopen wij u nog beter van dienst te zijn. Wij horen graag van u wat u van onze nieuwe website vindt, uw feedback is belangrijk voor ons.

U kunt uw suggesties en opmerkingen doorgeven via onderstaand formulier.

Laat uw gegevens achter en wij zullen contact met u opnemen voor een telefonische afspraak, of een afspraak in onze reiswinkel.

Type de namen zorgvuldig zoals in het paspoort

Uitzonderingen: e/v, koppeltekens, (-) en accenten weglaten
Voorbeeld : Jansen e/v de Vries wordt Jansen de Vries
Voorbeeld : Ter-Haar wordt Ter Haar
Voorbeeld : Baldë wordt Balde
Familienaam groen omcirkeld
Eerste voornaam rood omcirkeld