Share |
Klantenservice: 020-6261011 | 070-661671
Ma-Vr: 09:00 - 21.00 uur | Za: 10.00 tot 17.00 uur | Zo: 11.00 tot 17.00 uur
   

British Airways tickets

British Airways tickets

Bij het uitkiezen van uw vliegreis kijkt u naast de prijs ongetwijfeld ook naar de luchtvaartmaatschappij. U reist het liefste met een betrouwbare luchtvaartmaatschappij, een grote airline die op wereldwijde bestemmingen vliegt tegen scherpe tarieven. British Airways – de grootste luchtvaartmaatschappij van Engeland en een van de grootste ter wereld - voldoet aan alle bovengenoemde punten. Vliegen met British Airways staat garant voor veel reisplezier. British Airways tickets vindt u voor elk budget. Service staat bij de Britse luchtvaartmaatschappij hoog in het vaandel, naast uitgebreide entertainment zijn de eet- en drinkvoorzieningen van zeer hoge kwaliteit. British Airways staat in de top tien van airlines die de beste champagne en wijnen schenken tijdens een vliegreis. British Airways zorgt er voor dat uw vakantie begint op het moment dat u het vliegtuig binnen stapt. Brtish Airways tickets boekt u het hele jaar door tegen de beste tarieven bij World Ticket Center.

Met British Airways – opgericht in 1924 - reist u voordelig naar alle mooie plekken op aarde. Dagelijks vliegt British Airways naar honderden bestemmingen over heel de wereld. Bij World Ticket Center boekt u op elke gewenst moment de scherpst geprijsde British Airways tickets naar wereldsteden als New York, Londen, Delhi, Boston, Durban en Washington. Maar ook bijzondere reizen naar het wilde dierenrijk van Zuid-Afrika liggen binnen handbereik met onze vliegtickets Johannesburg en vliegtickets Kaapstad. British Airways heeft in Nederland 2 vertrekhavens. Naast de internationale luchthaven Schiphol vliegt British Airways sinds december 2012 ook maar liefst 3 keer per dag vanaf Rotterdam The Hague Airport naar Londen Heathrow, met talloze aansluitingen naar wereldwijde topbestemmingen! Onze reisspecialisten helpen u graag bij het vinden van de voordeligste British Airways tickets. Zij vergelijken alle vliegtarieven en zoeken naar het meest gunstige reisschema, zodat u niet alleen goedkoop maar ook comfortabel vliegt met British Airways.

Op dit moment vliegt British Airways ruim 30 miljoen passagiers naar 222 bestemmingen wereldwijd en bezit 236 vloten. British Airways werkt samen met 11 andere luchtvaartmaatschappijen in het samenwerkingsverband OneWorld. Deze alliantie is in het leven geroepen om het gemak van passagiers te vergroten. Hierdoor zijn vluchten goed op elkaar afgestemd en stappen passagiers gemakkelijk en snel over op andere vluchten, kortom minder wachttijd en sneller op de plaats van bestemming. Vliegen met British Airways zorgt voor een onbezorgde vliegreis.


Goede prijs/kwaliteit verhouding

British Airways wil graag dat uw vliegreis een onvergetelijke ervaring is vanaf het moment dat u kiest voor een vlucht met de Britse airline. De vliegreis is immers minstens zo belangrijk als de bestemming waar u naartoe reist. British Airways heeft een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding, vanwege de uitmuntende service aan boord en het vliegcomfort in haar toestellen. Kortom: vliegen met British Airways staat voor ultiem genieten en veel reisplezier in de wolken. Reserveer vandaag nog uw British Airways tickets, zodat het aftellen naar uw reis kan beginnen.


Kies voor de voordelen van British Airways tickets

 • vervoert jaarlijks 30 miljoen passagiers
 • vliegt wereldwijd op 222 bestemmingen
 • hoge frequentie vluchten per dag
 • beschikt over meer dan 230 vliegtuigen
 • non-stop vluchten naar verre bestemmingen
 • aantrekkelijke vliegtijden
 • Frequent flyer programma: punten sparen tijdens uw vluchten
 • duurzaam vliegen
 • zeer luxe Business en First Class
 • uitstekende maaltijden en champagne/wijn assortiment
 • de faciliteiten en goede service aan boord
 • uitgebreide entertainment aan boord: films, televisie, muziek
 • internet check-in/ E-services

Met onze jarenlange ervaring in het organiseren van reizen voor jong en oud, bent u bij ons verzekerd van de beste service. Bij World Ticket Center zijn de reismogelijkheden oneindig!

Zoeken op bestemming

Vliegtickets naar de continenten
War Child

WTC steunt War Child

Helpt u mee de oorlog uit een kind te halen?

Ook in 2012 groeien er overal ter wereld miljoenen kinderen op in een oorlog. Ze worden geconfronteerd met geweld, misbruik, verlies en verwoesting, wat een normale ontwikkeling ernstig in de weg staat. Kunt u zich dat voorstellen?

Reizen bij WTC.nl is grenzeloos en daarom weten wij heel goed wat er over de grenzen speelt in de wereld. Het leed wat oorlogskinderen hebben, raakt ons ook. Kinderen horen niet thuis in een oorlog. Nooit. Om deze reden steunt WTC.nl de missie van War Child en bundelen wij onze krachten om oorlogskinderen te helpen bij het veranderen van de toekomst. Alle kinderen hebben het recht op te groeien in vrede!

Om zoveel mogelijk kinderen een vreedzame toekomst te kunnen bieden is ook uw hulp hard nodig. Daarom vragen wij u in stap 3 van ons online boekingsproces een vrijblijvende donatie te doen van minimaal €1.

Met uw donatie helpt War Child oorlogskinderen hun kracht terug te vinden met een grondige aanpak:

 • Bescherming tegen geweld in (na) oorlogse gebieden
 • Psychosociale hulp, zodat ze zich durven uiten & zelfvertrouwen opbouwen
 • Onderwijs, zodat ze een nieuwe toekomst kunnen opbouwen

Laat alle kinderen weer kind zijn. Laat ze weer lachen, spelen en dromen over alles wat nog komen gaat. Laat ze leven, gewoon zoals u en wij.

WTC.nl steunt War Child, u toch ook?

Prijzenkast van WTC

Wij zijn trots op alle prijzen die wij toegekend hebben gekregen van het Nederlandse publiek en diverse vakjury`s. Dit stimuleert ons elke dag om door te gaan met innoveren, zodat U als klant de vruchten plukt.

Boek bij een winnaar, boek bij WTC.nl!

 
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 6261011 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 070 - 661671 (BE)
Zo: 11:00 tot 17:00 Overige landen +31 (0)20 616 10 11

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020-6261011

Openingstijden Reiswinkel:  
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00 Maak een afspraak
Za: 10:00 tot 17:00 Offerte op maatOfferte op maat
Zo: 11:00 tot 17:00 Offerte op maatOnze 60 reisspecialisten

In verband met de drukte kunnen de wachttijden van onze telefonische klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Indien uw vraag niet zeer urgent is, kunt u een terugbelverzoek indienen via onderstaand formulier.

U wordt dan zo spoedig mogelijk door ons teruggebeld.

Bedankt, uw aanvraag is verstuurd.

Wij streven ernaar vandaag contact met u op te nemen met uitloop tot maximaal 24 uur.

Sorry, uw aanvraag is niet verzonden

Met de vernieuwde website hopen wij u nog beter van dienst te zijn. Wij horen graag van u wat u van onze nieuwe website vindt, uw feedback is belangrijk voor ons.

U kunt uw suggesties en opmerkingen doorgeven via onderstaand formulier.

Laat uw gegevens achter en wij zullen contact met u opnemen voor een telefonische afspraak, of een afspraak in onze reiswinkel.

Type de namen zorgvuldig zoals in het paspoort

Uitzonderingen: e/v, koppeltekens, (-) en accenten weglaten
Voorbeeld : Jansen e/v de Vries wordt Jansen de Vries
Voorbeeld : Ter-Haar wordt Ter Haar
Voorbeeld : Baldë wordt Balde
Familienaam groen omcirkeld
Eerste voornaam rood omcirkeld