Share |
Klantenservice: 020-6261011 | 070-661671
Ma-Vr: 09:00 - 21.00 uur | Za: 10.00 tot 17.00 uur | Zo: 11.00 tot 17.00 uur
   

Bestemmingsinformatie Bonaire

Vliegtickets Bonaire

Vliegtickets Bonaire

Bonaire is een zeer geliefd eiland in de Caraibische Zee. En terecht. U gaat een droom van een vakantie tegemoet met uw vliegticket Bonaire. Heerlijk vertoeven aan de parelwitte stranden van Bonaire, gelegen voor de kust van Venezuela. Bonaire vormt samen met Aruba en Curaçao de ABC-eilanden van de Kleine Antillen. Er wonen nog geen 14.000 inwoners, klein van stuk dus. Toch is het de moeite waard het eiland te ontdekken per huurauto. Bonaire herbergt vele mooie baaien. Boek vooral uw hotel Bonaire tijdig, want het eiland is zeer geliefd onder zonvakantieliefhebbers.

Snorkelen en duiken


Bonaire kent het zogenaamde Marine Park, een onderwaterwereld die wettelijk beschermd is en dat is maar goed ook. Er komen vele duikers en snorkelaars en van de belasting die zij betalen voor het verkennen van de Bonaire onderwaterwereld wordt getracht de natuur te behouden voor het nageslacht. Bonaire is een van de mooiste bestemmingen voor duik- en snorkelliefhebbers. Een kleurrijk koraal en de meest prachtige vissen zijn onder water te vinden.

Watersport

Surfen en zeilen is goed te doen op Bonaire, Lac Bay, de wind is de watersporter gunstig gezind. De hoofdstad Kralendijk is een mooi plaatsje met aan de kade prima restaurants en leuke barretjes. Het Bonaire Museum in Kralendijk is gevestigd in een oud gerestaureerd plantagehuis, waar voorwerpen uit het Bonaire verleden tentoongesteld worden. In het noordwesten van Bonaire ligt Nationaal Park Washington-Slagbaai. Het behoort tot de mooiste natuurgebieden van de Antillen. Het park heeft veel te bieden qua natuur. Hier groeien veel cactussoorten en vind je ongerepte mangrovebossen. Op het meer wemelt het van de flamingo's die hier in groepen leven.

Vliegtickets Bonaire boekt u bij World Ticket Center

Met een vliegticket Bonaire staat u een fantastische vakantie te wachten. Heerlijk weer, een prachtige zee en parelwitte stranden. Waar wacht u nog op, boek direct uw vliegticket Bonaire en uw huurauto Bonaire.

Reizen naar Bonaire

Met Delta Air Lines
Met Arke Fly (GDS)
Met United Airlines
Met Lufthansa
De tarieven zijn per persoon excl. eenmalig per boeking €39,- boekingskosten

Zoeken op bestemming

Bestemmingen in Nederlandse antillen
War Child

WTC steunt War Child

Helpt u mee de oorlog uit een kind te halen?

Ook in 2012 groeien er overal ter wereld miljoenen kinderen op in een oorlog. Ze worden geconfronteerd met geweld, misbruik, verlies en verwoesting, wat een normale ontwikkeling ernstig in de weg staat. Kunt u zich dat voorstellen?

Reizen bij WTC.nl is grenzeloos en daarom weten wij heel goed wat er over de grenzen speelt in de wereld. Het leed wat oorlogskinderen hebben, raakt ons ook. Kinderen horen niet thuis in een oorlog. Nooit. Om deze reden steunt WTC.nl de missie van War Child en bundelen wij onze krachten om oorlogskinderen te helpen bij het veranderen van de toekomst. Alle kinderen hebben het recht op te groeien in vrede!

Om zoveel mogelijk kinderen een vreedzame toekomst te kunnen bieden is ook uw hulp hard nodig. Daarom vragen wij u in stap 3 van ons online boekingsproces een vrijblijvende donatie te doen van minimaal €1.

Met uw donatie helpt War Child oorlogskinderen hun kracht terug te vinden met een grondige aanpak:

  • Bescherming tegen geweld in (na) oorlogse gebieden
  • Psychosociale hulp, zodat ze zich durven uiten & zelfvertrouwen opbouwen
  • Onderwijs, zodat ze een nieuwe toekomst kunnen opbouwen

Laat alle kinderen weer kind zijn. Laat ze weer lachen, spelen en dromen over alles wat nog komen gaat. Laat ze leven, gewoon zoals u en wij.

WTC.nl steunt War Child, u toch ook?

Prijzenkast van WTC

Wij zijn trots op alle prijzen die wij toegekend hebben gekregen van het Nederlandse publiek en diverse vakjury`s. Dit stimuleert ons elke dag om door te gaan met innoveren, zodat U als klant de vruchten plukt.

Boek bij een winnaar, boek bij WTC.nl!

 
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 6261011 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 070 - 661671 (BE)
Zo: 11:00 tot 17:00 Overige landen +31 (0)20 616 10 11

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020-6261011

Openingstijden Reiswinkel:  
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00 Maak een afspraak
Za: 10:00 tot 17:00 Offerte op maatOfferte op maat
Zo: 11:00 tot 17:00 Offerte op maatOnze 60 reisspecialisten

In verband met de drukte kunnen de wachttijden van onze telefonische klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Indien uw vraag niet zeer urgent is, kunt u een terugbelverzoek indienen via onderstaand formulier.

U wordt dan zo spoedig mogelijk door ons teruggebeld.

Bedankt, uw aanvraag is verstuurd.

Wij streven ernaar vandaag contact met u op te nemen met uitloop tot maximaal 24 uur.

Sorry, uw aanvraag is niet verzonden

Met de vernieuwde website hopen wij u nog beter van dienst te zijn. Wij horen graag van u wat u van onze nieuwe website vindt, uw feedback is belangrijk voor ons.

U kunt uw suggesties en opmerkingen doorgeven via onderstaand formulier.

Laat uw gegevens achter en wij zullen contact met u opnemen voor een telefonische afspraak, of een afspraak in onze reiswinkel.

Type de namen zorgvuldig zoals in het paspoort

Uitzonderingen: e/v, koppeltekens, (-) en accenten weglaten
Voorbeeld : Jansen e/v de Vries wordt Jansen de Vries
Voorbeeld : Ter-Haar wordt Ter Haar
Voorbeeld : Baldë wordt Balde
Familienaam groen omcirkeld
Eerste voornaam rood omcirkeld