Share |
Klantenservice: 020-6261011 | 070-661671
Ma-Vr: 09:00 - 21.00 uur | Za: 10.00 tot 17.00 uur | Zo: 11.00 tot 17.00 uur
   

Bestemmingsinformatie Nederlandse Antillen

Vliegtickets Nederlandse Antillen

Met een vliegticket Nederlandse Antillen bezoekt u een verwant land dat tot de verbeelding spreekt. En dat is natuurlijk heel logisch, want deze eilandengroep is een prachtige vakantiebestemming. U geniet er vrijwel het gehele jaar door van schitterend weer, een van de redenen waardoor reizigers een beetje verliefd worden op de Nederlandse Antillen. Of u nu Aruba, Curaçao of Bonaire bezoekt met een vliegticket Nederlandse Antillen bent u verzekerd van een droom van een vakantiereis. Bekijk ook eens ons aanbod hotels Nederlandse Antillen of kies voor een huurauto. De Nederlandse Antillen zijn zeer geschikt om per auto te ontdekken.De ABC eilanden

Het is voor de zon- en strandaanbidder inderdaad een abc’tje, zij weten dat de Nederlandse Antillen een streling voor het oog zijn. Op Bonaire verveelt u zich niet en als u van duiken of snorkelen houdt, is dit een absolute aanrader. Meer dan zestig duikplekken die u de wonderschone onderwaterwereld laten beleven. Leuk om het Bonaire Nature Marine Park te bezoeken en de geliefde duikbestemming Klein Bonaire, een klein onbewoond eiland waar de zeeschildpadden zich nestelen.

Op Curaçao bezoekt u de historische binnenstad van Willemstad, maar ook de zoutpannen waar Flamingo’s te bewonderen zijn of de struisvogelfarm zijn toeristische trekpleisters. Wederom is het evenals op Bonaire fantastisch duiken op Curaçao. Geniet ook op Aruba van het Caribische klimaat, het is een mooi eiland en de resten van de in 2005 ingestorte Natural Bridge – de hiervoor langste natuurlijke brug in het Caribisch gebied – is een bijzondere plek om te bezichtigen.Boek uw Nederlandse Antillen vliegtickets in een mum van tijd

Onze deskundige reisadviseurs zijn al even enthousiast als u als het gaat om een vakantie naar Aruba, Bonaire, Curaçao, Sint Maarten, Saba of Saint Eustatius. En de tarieven van uw vliegtickets Nederlandse Antillen zijn zeer voordelig geprijsd. Waar wacht u nog op, boek uw droomvakantie naar een van deze prachtige vakantie-eilanden. Of kies voor eilandhoppen, alles is mogelijk bij World Ticket Center!

Vluchten naar de Nederlandse Antillen

Met Air France
De tarieven zijn per persoon excl. eenmalig per boeking €39,- boekingskosten

Zoeken op bestemming

Bestemmingen in Nederlandse Antillen
War Child

WTC steunt War Child

Helpt u mee de oorlog uit een kind te halen?

Ook in 2012 groeien er overal ter wereld miljoenen kinderen op in een oorlog. Ze worden geconfronteerd met geweld, misbruik, verlies en verwoesting, wat een normale ontwikkeling ernstig in de weg staat. Kunt u zich dat voorstellen?

Reizen bij WTC.nl is grenzeloos en daarom weten wij heel goed wat er over de grenzen speelt in de wereld. Het leed wat oorlogskinderen hebben, raakt ons ook. Kinderen horen niet thuis in een oorlog. Nooit. Om deze reden steunt WTC.nl de missie van War Child en bundelen wij onze krachten om oorlogskinderen te helpen bij het veranderen van de toekomst. Alle kinderen hebben het recht op te groeien in vrede!

Om zoveel mogelijk kinderen een vreedzame toekomst te kunnen bieden is ook uw hulp hard nodig. Daarom vragen wij u in stap 3 van ons online boekingsproces een vrijblijvende donatie te doen van minimaal €1.

Met uw donatie helpt War Child oorlogskinderen hun kracht terug te vinden met een grondige aanpak:

  • Bescherming tegen geweld in (na) oorlogse gebieden
  • Psychosociale hulp, zodat ze zich durven uiten & zelfvertrouwen opbouwen
  • Onderwijs, zodat ze een nieuwe toekomst kunnen opbouwen

Laat alle kinderen weer kind zijn. Laat ze weer lachen, spelen en dromen over alles wat nog komen gaat. Laat ze leven, gewoon zoals u en wij.

WTC.nl steunt War Child, u toch ook?

Prijzenkast van WTC

Wij zijn trots op alle prijzen die wij toegekend hebben gekregen van het Nederlandse publiek en diverse vakjury`s. Dit stimuleert ons elke dag om door te gaan met innoveren, zodat U als klant de vruchten plukt.

Boek bij een winnaar, boek bij WTC.nl!

 
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 6261011 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 070 - 661671 (BE)
Zo: 11:00 tot 17:00 Overige landen +31 (0)20 616 10 11

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020-6261011

Openingstijden Reiswinkel:  
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00 Maak een afspraak
Za: 10:00 tot 17:00 Offerte op maatOfferte op maat
Zo: 11:00 tot 17:00 Offerte op maatOnze 60 reisspecialisten

In verband met de drukte kunnen de wachttijden van onze telefonische klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Indien uw vraag niet zeer urgent is, kunt u een terugbelverzoek indienen via onderstaand formulier.

U wordt dan zo spoedig mogelijk door ons teruggebeld.

Bedankt, uw aanvraag is verstuurd.

Wij streven ernaar vandaag contact met u op te nemen met uitloop tot maximaal 24 uur.

Sorry, uw aanvraag is niet verzonden

Met de vernieuwde website hopen wij u nog beter van dienst te zijn. Wij horen graag van u wat u van onze nieuwe website vindt, uw feedback is belangrijk voor ons.

U kunt uw suggesties en opmerkingen doorgeven via onderstaand formulier.

Laat uw gegevens achter en wij zullen contact met u opnemen voor een telefonische afspraak, of een afspraak in onze reiswinkel.

Type de namen zorgvuldig zoals in het paspoort

Uitzonderingen: e/v, koppeltekens, (-) en accenten weglaten
Voorbeeld : Jansen e/v de Vries wordt Jansen de Vries
Voorbeeld : Ter-Haar wordt Ter Haar
Voorbeeld : Baldë wordt Balde
Familienaam groen omcirkeld
Eerste voornaam rood omcirkeld