Share |
Klantenservice: 020-6261011 | 070-661671
Ma-Vr: 09:00 - 21.00 uur | Za: 10.00 tot 17.00 uur | Zo: 11.00 tot 17.00 uur
   

Bestemmingsinformatie Zuid Amerika

Vliegtickets Zuid-Amerika

Vliegtickets Zuid-Amerika

Een startpunt voor uw reis door Zuid-Amerika zou heel goed Argentinië kunnen zijn. Dient u wel eerst even een vliegticket Zuid-Amerika te boeken. Bij World Ticket Center bent u altijd voordelig uit – de prijzen voor vliegtickets Zuid-Amerika zijn gedurende het gehele jaar betaalbaar. Of het nu een vliegticket Buenos Aires is of een vliegticket Punta Arenas. Boek de laatste vooral als u benieuwd bent naar het uiterste zuiden van Zuid-Amerika – Chili - of misschien zelfs Antarctica gaat bezoeken. Deze stad is het startpunt van een groot aantal expedities naar dit ijzige continent. Vliegtickets vergelijken doet u eenvoudig en snel bij World Ticket Center.

Brazilië, Bolivia en Peru

Rio de Janeiro staat bekend om het adembenemende landschap, de ontspannen strandcultuur en het wereldberoemde carnaval. Deze grote stad in Brazilië biedt u alles voor een complete vakantie. Boek uw vliegtickets naar Rio Janeiro online of neem contact op met één van onze adviseurs. In het hart van Zuid-Amerika ligt het onovertroffen Bolivia. Boek een hotel in La Paz als u in de hoofdstad van Bolivia wilt verblijven. La Paz ligt in een spectaculaire vallei en heeft een prachtige skyline. Het vliegveld van La Paz ligt het hoogst ter wereld waardoor het opstijgen iets langer duurt. Boek een hotel in Lima, de hoofdstad en grootste stad van Peru wat helemaal in het westen van Zuid-Amerika ligt. Lima staat onder andere bekend om de koloniale architectuur. Naast de moderne gebouwen vindt u er ook een rijke historie.

Equador, Chili en Suriname

Equador ligt boven Peru en heeft Quito als hoofdstad. In Equador staat de hoogste actieve vulkaan, genaamd Cotopaxi. Beleef in Quito een heerlijke tijd en aanschouw dit wereldwonder. Santiago is de hoofdstad van Chili. World Ticket Center biedt u bijvoorbeeld autohuur in Santiago aan tegen lage tarieven. Met een huurauto Zuid-Amerika kunt u het omliggende gebied in alle vrijheid verkennen! Waar u ook bent op dit mooie continent.

Zoveel te zien

In welk hotel Zuid-Amerika u ook verblijft, welk land u ook gekozen hebt, u hebt er de tijd van uw leven. Neem bijvoorbeeld Venezuela. Hier vindt u hoogste watervallen ter wereld - de ‘Angel' watervallen – gelegen nabij de hoofdstad Caracas. Reserveer een huurauto in Caracas als u wilt rondreizen zijn in Venezuela. Leuk is ook dat de Nederlandse Antillen vlakbij zijn. Boek vliegtickets naar Paramaribo als u een bezoek wilt brengen aan Suriname, een van de noordelijke Zuid-Amerikaanse landen.

Vliegticket naar Zuid Amerika

Met Lufthansa
Met American Airlines
Met British Airways
Met TAP Portugal
Met Air Canada
Met Iberia
Met American Airlines
De tarieven zijn per persoon excl. eenmalig per boeking €39,- boekingskosten

Zoeken op bestemming

Bestemmingen in Zuid Amerika
War Child

WTC steunt War Child

Helpt u mee de oorlog uit een kind te halen?

Ook in 2012 groeien er overal ter wereld miljoenen kinderen op in een oorlog. Ze worden geconfronteerd met geweld, misbruik, verlies en verwoesting, wat een normale ontwikkeling ernstig in de weg staat. Kunt u zich dat voorstellen?

Reizen bij WTC.nl is grenzeloos en daarom weten wij heel goed wat er over de grenzen speelt in de wereld. Het leed wat oorlogskinderen hebben, raakt ons ook. Kinderen horen niet thuis in een oorlog. Nooit. Om deze reden steunt WTC.nl de missie van War Child en bundelen wij onze krachten om oorlogskinderen te helpen bij het veranderen van de toekomst. Alle kinderen hebben het recht op te groeien in vrede!

Om zoveel mogelijk kinderen een vreedzame toekomst te kunnen bieden is ook uw hulp hard nodig. Daarom vragen wij u in stap 3 van ons online boekingsproces een vrijblijvende donatie te doen van minimaal €1.

Met uw donatie helpt War Child oorlogskinderen hun kracht terug te vinden met een grondige aanpak:

  • Bescherming tegen geweld in (na) oorlogse gebieden
  • Psychosociale hulp, zodat ze zich durven uiten & zelfvertrouwen opbouwen
  • Onderwijs, zodat ze een nieuwe toekomst kunnen opbouwen

Laat alle kinderen weer kind zijn. Laat ze weer lachen, spelen en dromen over alles wat nog komen gaat. Laat ze leven, gewoon zoals u en wij.

WTC.nl steunt War Child, u toch ook?

Prijzenkast van WTC

Wij zijn trots op alle prijzen die wij toegekend hebben gekregen van het Nederlandse publiek en diverse vakjury`s. Dit stimuleert ons elke dag om door te gaan met innoveren, zodat U als klant de vruchten plukt.

Boek bij een winnaar, boek bij WTC.nl!

 
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 6261011 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 070 - 661671 (BE)
Zo: 11:00 tot 17:00 Overige landen +31 (0)20 616 10 11

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020-6261011

Openingstijden Reiswinkel:  
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00 Maak een afspraak
Za: 10:00 tot 17:00 Offerte op maatOfferte op maat
Zo: 11:00 tot 17:00 Offerte op maatOnze 60 reisspecialisten

In verband met de drukte kunnen de wachttijden van onze telefonische klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Indien uw vraag niet zeer urgent is, kunt u een terugbelverzoek indienen via onderstaand formulier.

U wordt dan zo spoedig mogelijk door ons teruggebeld.

Bedankt, uw aanvraag is verstuurd.

Wij streven ernaar vandaag contact met u op te nemen met uitloop tot maximaal 24 uur.

Sorry, uw aanvraag is niet verzonden

Met de vernieuwde website hopen wij u nog beter van dienst te zijn. Wij horen graag van u wat u van onze nieuwe website vindt, uw feedback is belangrijk voor ons.

U kunt uw suggesties en opmerkingen doorgeven via onderstaand formulier.

Laat uw gegevens achter en wij zullen contact met u opnemen voor een telefonische afspraak, of een afspraak in onze reiswinkel.

Type de namen zorgvuldig zoals in het paspoort

Uitzonderingen: e/v, koppeltekens, (-) en accenten weglaten
Voorbeeld : Jansen e/v de Vries wordt Jansen de Vries
Voorbeeld : Ter-Haar wordt Ter Haar
Voorbeeld : Baldë wordt Balde
Familienaam groen omcirkeld
Eerste voornaam rood omcirkeld