Share |
Klantenservice: 020-6261011 | 070-661671
Ma-Vr: 09:00 - 21.00 uur | Za: 10.00 tot 17.00 uur | Zo: 11.00 tot 17.00 uur
   

Bestemmingsinformatie Beiroet

Vliegtickets Beirut

Bezienswaardigheden in Beirut


De hoofdstad Beirut is een moderne stad die gebouwd is op een in zee uitstekend rotspunt; het is het culturele en commerciële centrum van Libanon. De stad is er een zoals je nergens anders tegenkomt. Mooie stranden, goed uitgaansleven,veel mooie kledingzaken en niet duur. Je kunt hier trouwens ook prima skiën. Het centrum van het Parijs van het Midden Oosten is gerestaureerd en voorzien van een boulevard. In het oude stadsgedeelte is het heerlijk om 's avonds rond te kuieren of te genieten van een heerlijk diner. De Libanese keuken is een van de besten in het Midden-Oosten.

Het nationaal museum moet je zeker bezoeken, hier vind je veel historische beelden en werken uit de oudheid. Ga ook eens naar het paleis van Beiteddine, gelegen in het Shoufgebergte even buiten Beirut. Wil je winkelen? Dan moet je in de wijken Hamra en Verdun zijn, hier vind je werkelijk alles.

De vliegreis naar Beirut duurt ongeveer 5 uur. Het vliegveld van deze stad ligt ongeveer 10 kilometer buiten de stad.


Deze stad met een moderne opvatting op een in zee uitstekend rotspunt gebouwd. Het is de culturele en commerciële hoofdstad van het Midden Oosten. De stad is uniek n er is veel te belevne en te zien. Prachtige stranden, prima nachtleven,veel kledingwinkels en alles is goed te betalen.In de omgeving van Beirut kun je trouwens prima skieen. Het Parijs van het Midden Oosten is enige jaren geleden flink op de schop genomen en voorzien van een boulevard waar allerlei winkels, restaurantjes en barretjes aan gehuisvest zijn. In de oude stads is het heerlijk om 's avonds rond te kuieren of te genieten van een heerlijk diner. De Libanese keuken staat hoog in aanzien en is samen met die van Jordanie een van de besten in het Midden-Oosten. In het nationaal museum vind je veel Griekse en Romeinse beelden en voorwerpen. Goedkoop winkelen in deze stad is mogelijk in de wijken Hamra en Verdun, hier kun je goed shoppen voor een betaalbare prijs.. Boek nu een hotel in Beirut bij het WorldticketCenter. Verblijven aan de kustlijn bied een prachtig uitzicht over de Middellandse zee aan. Verblijft u in het stadscentrum dan kunt u 's avonds genieten van het levendige nachtleven!


De hoofdstad Beiroet is een van de modernste steden van het Midden Oosten en is het culturele en commerciële centrum van Libanon. De stad is erg veelzijdig en heeft een open mind qua geloof, ook Christenen wonen in deze stad. Prachtige stranden, goed uitgaan, kledingzaken, de stad heeft alles wat een moderne stad moet hebben. Dit in combinatie met de historische gebouwen, ruines van rond de jaartelling en de gastvrijheid van de bewoners maken deze plek de moeite waard om te bezoeken. Het centrum van het Parijs van het Midden Oosten is gerestaureerd en voorzien van een boulevard. In het oude stadsgedeelte is het heerlijk om 's avonds te struinen en te genieten van een heerlijke maaltijd, de Libanese keuken is een van de topkeukens in het Midden-Oosten. Wil je winkelen? Dan moet je in de wijken Hamra en Verdunzijn, hier vind je werkelijk alles.

Reizen naar Beirut

Met Turkish Airlines
Met Air France
Met Alitalia
Met Lufthansa
Met British Airways
De tarieven zijn per persoon excl. eenmalig per boeking €39,- boekingskosten

Zoeken op bestemming

Bestemmingen in Libanon
War Child

WTC steunt War Child

Helpt u mee de oorlog uit een kind te halen?

Ook in 2012 groeien er overal ter wereld miljoenen kinderen op in een oorlog. Ze worden geconfronteerd met geweld, misbruik, verlies en verwoesting, wat een normale ontwikkeling ernstig in de weg staat. Kunt u zich dat voorstellen?

Reizen bij WTC.nl is grenzeloos en daarom weten wij heel goed wat er over de grenzen speelt in de wereld. Het leed wat oorlogskinderen hebben, raakt ons ook. Kinderen horen niet thuis in een oorlog. Nooit. Om deze reden steunt WTC.nl de missie van War Child en bundelen wij onze krachten om oorlogskinderen te helpen bij het veranderen van de toekomst. Alle kinderen hebben het recht op te groeien in vrede!

Om zoveel mogelijk kinderen een vreedzame toekomst te kunnen bieden is ook uw hulp hard nodig. Daarom vragen wij u in stap 3 van ons online boekingsproces een vrijblijvende donatie te doen van minimaal €1.

Met uw donatie helpt War Child oorlogskinderen hun kracht terug te vinden met een grondige aanpak:

  • Bescherming tegen geweld in (na) oorlogse gebieden
  • Psychosociale hulp, zodat ze zich durven uiten & zelfvertrouwen opbouwen
  • Onderwijs, zodat ze een nieuwe toekomst kunnen opbouwen

Laat alle kinderen weer kind zijn. Laat ze weer lachen, spelen en dromen over alles wat nog komen gaat. Laat ze leven, gewoon zoals u en wij.

WTC.nl steunt War Child, u toch ook?

Prijzenkast van WTC

Wij zijn trots op alle prijzen die wij toegekend hebben gekregen van het Nederlandse publiek en diverse vakjury`s. Dit stimuleert ons elke dag om door te gaan met innoveren, zodat U als klant de vruchten plukt.

Boek bij een winnaar, boek bij WTC.nl!

 
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 6261011 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 070 - 661671 (BE)
Zo: 11:00 tot 17:00 Overige landen +31 (0)20 616 10 11

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020-6261011

Openingstijden Reiswinkel:  
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00 Maak een afspraak
Za: 10:00 tot 17:00 Offerte op maatOfferte op maat
Zo: 11:00 tot 17:00 Offerte op maatOnze 60 reisspecialisten

In verband met de drukte kunnen de wachttijden van onze telefonische klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Indien uw vraag niet zeer urgent is, kunt u een terugbelverzoek indienen via onderstaand formulier.

U wordt dan zo spoedig mogelijk door ons teruggebeld.

Bedankt, uw aanvraag is verstuurd.

Wij streven ernaar vandaag contact met u op te nemen met uitloop tot maximaal 24 uur.

Sorry, uw aanvraag is niet verzonden

Met de vernieuwde website hopen wij u nog beter van dienst te zijn. Wij horen graag van u wat u van onze nieuwe website vindt, uw feedback is belangrijk voor ons.

U kunt uw suggesties en opmerkingen doorgeven via onderstaand formulier.

Laat uw gegevens achter en wij zullen contact met u opnemen voor een telefonische afspraak, of een afspraak in onze reiswinkel.

Type de namen zorgvuldig zoals in het paspoort

Uitzonderingen: e/v, koppeltekens, (-) en accenten weglaten
Voorbeeld : Jansen e/v de Vries wordt Jansen de Vries
Voorbeeld : Ter-Haar wordt Ter Haar
Voorbeeld : Baldë wordt Balde
Familienaam groen omcirkeld
Eerste voornaam rood omcirkeld