Share |
Klantenservice: 020-6261011 | 070-661671
Ma-Vr: 09:00 - 21.00 uur | Za: 10.00 tot 17.00 uur | Zo: 11.00 tot 17.00 uur
   

Bestemmingsinformatie Libanon

Vliegtickets Libanon

Gelegen aan de prachtige Middellandse Zee – het uiterste westelijke deel ervan - ligt Libanon, een van de World Ticket Center bestemmingen waar veel te beleven valt. Met een vliegticket Libanon ontdekt u dit indrukwekkende land waar de bevolking gastvrij en hartelijk is en waar de mooiste Arabische en Moorse monumenten staan. Libanon vliegtickets zijn bij ons zeer aantrekkelijk geprijsd. Ook de hotels Libanon overtreffen uw stoutste dromen, want de hotels zijn zeer divers gelijk de voortreffelijke Libanese keuken, die u omarmt als u heerlijk gaat eten in een goed restaurant.Het authentieke Libanon


Libanon grenst aan Israël en Syrië, heeft een mediterraan klimaat met zachte natte winters en droge warme zomers. Gelegen aan de Middellandse Zee met een kustlijn van meer dan 200 kilometer belooft dit een uiterst zonnige vakantiebestemming. Het landschap is divers, van kustvlaktes tot in het uiterste zuiden het Ant-Libanongebergte, waartegen de mooie Nekavallei huist, die tevens een verbinding vormt met het Libanongebergte. Inderdaad, als u al deze prachtige natuur wilt bezoeken, is een Libanon huurauto zeer wenselijk. U boekt deze snel en eenvoudig via World Ticket Center.

Beiroet is natuurlijk een echte aanrader in Libanon. Deze hoofdstad is modern, levendig en uitbundig. Met een skyline van wolkenkrabbers en de allure van een Europese stad wordt het weleens het Parijs van het oosten genoemd. Ook al is de stad her en der in opbouw, u vindt er nog steeds genoeg historische schatten. Gelegen aan zee heeft deze havenstad uiteraard een mooie boulevard, La Corniche is een avondje paraderen en flaneren meer dan waard. De Arabische jetset vertoeft hier ook graag.

Bezoek tijdens uw Libanon reis ook het historische Baalbek – met oude Romeinse ruïnes – en het lieflijke Beitedinne. De laatste is behoorlijk drukbezocht, maar dat is niet gek als men bedenkt dat hier op een bijzondere plek – namelijk aan de rand van een ravijn - een schitterend Moors Paleis staat.Uw vliegticket Libanon wacht op u!


U hoeft niet te twijfelen over de reis naar het authentieke Libanon, hier verveelt u zich niet, er is zoveel moois te aanschouwen! En voor het tarief van uw vliegticket Libanon hoeft u het ook al niet te laten. Vele reizigers vliegen dagelijks naar Libanon, dus waar wacht u nog op.

Reizen naar Libanon

Met Turkish Airlines
De tarieven zijn per persoon excl. eenmalig per boeking €39,- boekingskosten

Zoeken op bestemming

Bestemmingen in Libanon
War Child

WTC steunt War Child

Helpt u mee de oorlog uit een kind te halen?

Ook in 2012 groeien er overal ter wereld miljoenen kinderen op in een oorlog. Ze worden geconfronteerd met geweld, misbruik, verlies en verwoesting, wat een normale ontwikkeling ernstig in de weg staat. Kunt u zich dat voorstellen?

Reizen bij WTC.nl is grenzeloos en daarom weten wij heel goed wat er over de grenzen speelt in de wereld. Het leed wat oorlogskinderen hebben, raakt ons ook. Kinderen horen niet thuis in een oorlog. Nooit. Om deze reden steunt WTC.nl de missie van War Child en bundelen wij onze krachten om oorlogskinderen te helpen bij het veranderen van de toekomst. Alle kinderen hebben het recht op te groeien in vrede!

Om zoveel mogelijk kinderen een vreedzame toekomst te kunnen bieden is ook uw hulp hard nodig. Daarom vragen wij u in stap 3 van ons online boekingsproces een vrijblijvende donatie te doen van minimaal €1.

Met uw donatie helpt War Child oorlogskinderen hun kracht terug te vinden met een grondige aanpak:

  • Bescherming tegen geweld in (na) oorlogse gebieden
  • Psychosociale hulp, zodat ze zich durven uiten & zelfvertrouwen opbouwen
  • Onderwijs, zodat ze een nieuwe toekomst kunnen opbouwen

Laat alle kinderen weer kind zijn. Laat ze weer lachen, spelen en dromen over alles wat nog komen gaat. Laat ze leven, gewoon zoals u en wij.

WTC.nl steunt War Child, u toch ook?

Prijzenkast van WTC

Wij zijn trots op alle prijzen die wij toegekend hebben gekregen van het Nederlandse publiek en diverse vakjury`s. Dit stimuleert ons elke dag om door te gaan met innoveren, zodat U als klant de vruchten plukt.

Boek bij een winnaar, boek bij WTC.nl!

 
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 6261011 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 070 - 661671 (BE)
Zo: 11:00 tot 17:00 Overige landen +31 (0)20 616 10 11

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020-6261011

Openingstijden Reiswinkel:  
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00 Maak een afspraak
Za: 10:00 tot 17:00 Offerte op maatOfferte op maat
Zo: 11:00 tot 17:00 Offerte op maatOnze 60 reisspecialisten

In verband met de drukte kunnen de wachttijden van onze telefonische klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Indien uw vraag niet zeer urgent is, kunt u een terugbelverzoek indienen via onderstaand formulier.

U wordt dan zo spoedig mogelijk door ons teruggebeld.

Bedankt, uw aanvraag is verstuurd.

Wij streven ernaar vandaag contact met u op te nemen met uitloop tot maximaal 24 uur.

Sorry, uw aanvraag is niet verzonden

Met de vernieuwde website hopen wij u nog beter van dienst te zijn. Wij horen graag van u wat u van onze nieuwe website vindt, uw feedback is belangrijk voor ons.

U kunt uw suggesties en opmerkingen doorgeven via onderstaand formulier.

Laat uw gegevens achter en wij zullen contact met u opnemen voor een telefonische afspraak, of een afspraak in onze reiswinkel.

Type de namen zorgvuldig zoals in het paspoort

Uitzonderingen: e/v, koppeltekens, (-) en accenten weglaten
Voorbeeld : Jansen e/v de Vries wordt Jansen de Vries
Voorbeeld : Ter-Haar wordt Ter Haar
Voorbeeld : Baldë wordt Balde
Familienaam groen omcirkeld
Eerste voornaam rood omcirkeld