Share |
Klantenservice: 020-6261011 | 070-661671
Ma-Vr: 09:00 - 21.00 uur | Za: 10.00 tot 17.00 uur | Zo: 11.00 tot 17.00 uur
   

Bestemmingsinformatie Verenigd Koninkrijk

Vliegtickets Verenigd koninkrijk

Verenigd Koninkrijk, het land van de onbegrensde vakantiemogelijkheden en de variërende weerstypen. Afhankelijk van de tijd van het jaar en de bestemming dient u misschien wel een regenpak in uw koffer te stoppen. Zelfs in minder weer is uw vliegticket Verenigd Koninkrijk meer dan de moeite waard. De grootte en het schitterende heuvelachtige landschap met al haar burchten en kastelen maakt het een vakantieland bij uitstek om rond te reizen. Uw huurauto Verenigd Koninkrijk is bij World Ticket Center zo geboekt. Nu alleen nog even de luchthaven kiezen zodat uw vliegticket Verenigd Koninkrijk gereserveerd kan worden!


Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland

Vier unieke gebieden die het eiland Verenigd Koninkrijk rijk is en allemaal meer dan de moeite waard. Londen, Liverpool en Leeds liggen in Engeland, hier heeft u de tijd van uw leven en bezoekt u wel een van de legendarische premier league voetbalwedstrijden. Uiteraard zijn dit te gekke stedentrip bestemmingen, die ook zonder een avondje voetbal u alles te bieden hebben op het gebied van musea, uitgaan, historie en gastronomie.

Edinburgh, Glasgow en Aberdeen liggen in Schotland en we kennen allemaal de befaamde schotse rokken en de folkloristische doedelzakmuziek. Maar Schotland is zoveel meer dan folklore, zeker als u zich verdiept in de vele Schotse kastelen. Een kastelenroute per huurauto recommanderen wij en bijvoorbeeld in Edinburgh bezoekt u het gelijknamige kasteel en de mooie straat Cockburn Street. Newcastle is een leuke badplaats in Noord-Ierland en fameus vanwege de stranden.


Voordelige vliegtickets Verenigd Koninkrijk

Onze reisadviseurs staan graag voor u klaar en lichten u in over de goedkoopste vliegtickets Verenigd Koninkrijk. Schroom niet, u kunt altijd vrijblijvend informatie inwinnen, ook de voordeligste hotels Verenigd Koninkrijk reserveert u bij World Ticket Center. U zoekt geschikte hotels en vluchten ook gemakkelijk via het World Ticket Center online reserveringsysteem.

Vluchten naar het Verenigd Koninkrijk

Met EasyJet Airlines
Met EasyJet Airlines
Met EasyJet Airlines
Met EasyJet Airlines
Met EasyJet Airlines
Met EasyJet Airlines
De tarieven zijn per persoon excl. eenmalig per boeking €39,- boekingskosten

Zoeken op bestemming

Bestemmingen in Verenigd Koninkrijk
War Child

WTC steunt War Child

Helpt u mee de oorlog uit een kind te halen?

Ook in 2012 groeien er overal ter wereld miljoenen kinderen op in een oorlog. Ze worden geconfronteerd met geweld, misbruik, verlies en verwoesting, wat een normale ontwikkeling ernstig in de weg staat. Kunt u zich dat voorstellen?

Reizen bij WTC.nl is grenzeloos en daarom weten wij heel goed wat er over de grenzen speelt in de wereld. Het leed wat oorlogskinderen hebben, raakt ons ook. Kinderen horen niet thuis in een oorlog. Nooit. Om deze reden steunt WTC.nl de missie van War Child en bundelen wij onze krachten om oorlogskinderen te helpen bij het veranderen van de toekomst. Alle kinderen hebben het recht op te groeien in vrede!

Om zoveel mogelijk kinderen een vreedzame toekomst te kunnen bieden is ook uw hulp hard nodig. Daarom vragen wij u in stap 3 van ons online boekingsproces een vrijblijvende donatie te doen van minimaal €1.

Met uw donatie helpt War Child oorlogskinderen hun kracht terug te vinden met een grondige aanpak:

  • Bescherming tegen geweld in (na) oorlogse gebieden
  • Psychosociale hulp, zodat ze zich durven uiten & zelfvertrouwen opbouwen
  • Onderwijs, zodat ze een nieuwe toekomst kunnen opbouwen

Laat alle kinderen weer kind zijn. Laat ze weer lachen, spelen en dromen over alles wat nog komen gaat. Laat ze leven, gewoon zoals u en wij.

WTC.nl steunt War Child, u toch ook?

Prijzenkast van WTC

Wij zijn trots op alle prijzen die wij toegekend hebben gekregen van het Nederlandse publiek en diverse vakjury`s. Dit stimuleert ons elke dag om door te gaan met innoveren, zodat U als klant de vruchten plukt.

Boek bij een winnaar, boek bij WTC.nl!

 
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 6261011 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 070 - 661671 (BE)
Zo: 11:00 tot 17:00 Overige landen +31 (0)20 616 10 11

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020-6261011

Openingstijden Reiswinkel:  
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00 Maak een afspraak
Za: 10:00 tot 17:00 Offerte op maatOfferte op maat
Zo: 11:00 tot 17:00 Offerte op maatOnze 60 reisspecialisten

In verband met de drukte kunnen de wachttijden van onze telefonische klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Indien uw vraag niet zeer urgent is, kunt u een terugbelverzoek indienen via onderstaand formulier.

U wordt dan zo spoedig mogelijk door ons teruggebeld.

Bedankt, uw aanvraag is verstuurd.

Wij streven ernaar vandaag contact met u op te nemen met uitloop tot maximaal 24 uur.

Sorry, uw aanvraag is niet verzonden

Met de vernieuwde website hopen wij u nog beter van dienst te zijn. Wij horen graag van u wat u van onze nieuwe website vindt, uw feedback is belangrijk voor ons.

U kunt uw suggesties en opmerkingen doorgeven via onderstaand formulier.

Laat uw gegevens achter en wij zullen contact met u opnemen voor een telefonische afspraak, of een afspraak in onze reiswinkel.

Type de namen zorgvuldig zoals in het paspoort

Uitzonderingen: e/v, koppeltekens, (-) en accenten weglaten
Voorbeeld : Jansen e/v de Vries wordt Jansen de Vries
Voorbeeld : Ter-Haar wordt Ter Haar
Voorbeeld : Baldë wordt Balde
Familienaam groen omcirkeld
Eerste voornaam rood omcirkeld