Share |
Klantenservice: 020-6261011 | 070-661671
Ma-Vr: 09:00 - 21.00 uur | Za: 10.00 tot 17.00 uur | Zo: 11.00 tot 17.00 uur
   

Bestemmingsinformatie Santiago de Compostella

Vliegtickets Santiago de Compostela

Vliegtickets Santiago de Compostela

Heeft u altijd al die geweldige reis naar het meest bekende bedevaartsoord in Spanje willen maken? Reis dan met een vliegticket Santiago de Compostela voordelig af naar dit geliefde oord! Spanje is een van onze topbestemmingen in Europa! En dat is geheel terecht, de vriendelijke bevolking, de mooie natuur en de voortreffelijke Spaanse lekkernijen maken Spanje een droom van een bestemming dicht bij huis. Boek een vliegticket Santiago de Compostela, gelegen in het noordwesten van Spanje. Kies bij World Ticket Center voor een van de hotels Santiago de Compostela en geniet van een huurauto Santiago de Compostela waar u heel Spanje mee ontdekt! En misschien wel de grens bij Frankrijk of Portugal oversteekt.Spanje betovert!

Santiago de Compostela is een mystieke plek, hier begeeft u zich in een sfeer van vroeger tijden en daar staat dit bedevaartsoort in het noordwesten van Spanje ook om bekend. Jeruzalem en Rome zijn de meest bekende bedevaartsoorden, maar Santiago de Compostela doet er niet veel voor onder. Ten tijde van de middeleeuwen is de bodem gelegd voor de huidige aandacht. Vanuit de hele wereld komen pelgrims af op de stad om de heilige apostel Sint Jakob te eren, hij zou begraven zijn in Santiago de Compostela. Daarom is de stad een van de belangrijkste christelijke bedevaartsoorden. Pelgrims uit heel Europa volgen de zogenaamde Camino de Santiago – Camino betekent weg - die leidt naar deze stad.

Voordelige vliegtickets Santiago de Compostela

U boekt uw vliegticket Santiago tegen zeer schappelijke tarieven en het verblijf in dit bijzondere gebied is zeer betaalbaar. In Spanje heeft iedereen het naar zijn zin, dus wacht niet langer en geef uzelf een vliegticket Santiago cadeau. Neem ook eens een kijkje bij de tarieven van vluchten naar Vigo, Valladolid en Santander.

Beste reistijd: mei, juni en september.

Zoeken op bestemming

Bestemmingen in Spanje
War Child

WTC steunt War Child

Helpt u mee de oorlog uit een kind te halen?

Ook in 2012 groeien er overal ter wereld miljoenen kinderen op in een oorlog. Ze worden geconfronteerd met geweld, misbruik, verlies en verwoesting, wat een normale ontwikkeling ernstig in de weg staat. Kunt u zich dat voorstellen?

Reizen bij WTC.nl is grenzeloos en daarom weten wij heel goed wat er over de grenzen speelt in de wereld. Het leed wat oorlogskinderen hebben, raakt ons ook. Kinderen horen niet thuis in een oorlog. Nooit. Om deze reden steunt WTC.nl de missie van War Child en bundelen wij onze krachten om oorlogskinderen te helpen bij het veranderen van de toekomst. Alle kinderen hebben het recht op te groeien in vrede!

Om zoveel mogelijk kinderen een vreedzame toekomst te kunnen bieden is ook uw hulp hard nodig. Daarom vragen wij u in stap 3 van ons online boekingsproces een vrijblijvende donatie te doen van minimaal €1.

Met uw donatie helpt War Child oorlogskinderen hun kracht terug te vinden met een grondige aanpak:

  • Bescherming tegen geweld in (na) oorlogse gebieden
  • Psychosociale hulp, zodat ze zich durven uiten & zelfvertrouwen opbouwen
  • Onderwijs, zodat ze een nieuwe toekomst kunnen opbouwen

Laat alle kinderen weer kind zijn. Laat ze weer lachen, spelen en dromen over alles wat nog komen gaat. Laat ze leven, gewoon zoals u en wij.

WTC.nl steunt War Child, u toch ook?

Prijzenkast van WTC

Wij zijn trots op alle prijzen die wij toegekend hebben gekregen van het Nederlandse publiek en diverse vakjury`s. Dit stimuleert ons elke dag om door te gaan met innoveren, zodat U als klant de vruchten plukt.

Boek bij een winnaar, boek bij WTC.nl!

 
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 6261011 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 070 - 661671 (BE)
Zo: 11:00 tot 17:00 Overige landen +31 (0)20 616 10 11

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020-6261011

Openingstijden Reiswinkel:  
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00 Maak een afspraak
Za: 10:00 tot 17:00 Offerte op maatOfferte op maat
Zo: 11:00 tot 17:00 Offerte op maatOnze 60 reisspecialisten

In verband met de drukte kunnen de wachttijden van onze telefonische klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Indien uw vraag niet zeer urgent is, kunt u een terugbelverzoek indienen via onderstaand formulier.

U wordt dan zo spoedig mogelijk door ons teruggebeld.

Bedankt, uw aanvraag is verstuurd.

Wij streven ernaar vandaag contact met u op te nemen met uitloop tot maximaal 24 uur.

Sorry, uw aanvraag is niet verzonden

Met de vernieuwde website hopen wij u nog beter van dienst te zijn. Wij horen graag van u wat u van onze nieuwe website vindt, uw feedback is belangrijk voor ons.

U kunt uw suggesties en opmerkingen doorgeven via onderstaand formulier.

Laat uw gegevens achter en wij zullen contact met u opnemen voor een telefonische afspraak, of een afspraak in onze reiswinkel.

Type de namen zorgvuldig zoals in het paspoort

Uitzonderingen: e/v, koppeltekens, (-) en accenten weglaten
Voorbeeld : Jansen e/v de Vries wordt Jansen de Vries
Voorbeeld : Ter-Haar wordt Ter Haar
Voorbeeld : Baldë wordt Balde
Familienaam groen omcirkeld
Eerste voornaam rood omcirkeld