Share |
Klantenservice: 020-6261011 | 070-661671
Ma-Vr: 09:00 - 21.00 uur | Za: 10.00 tot 17.00 uur | Zo: 11.00 tot 17.00 uur
   

Bestemmingsinformatie Mallorca

Vliegtickets Palma Mallorca

Hoe werkt het bij ons?

Vliegtickets Palma de Mallorca koopt u voor zeer voordelige tarieven bij World Ticket Center. Wij hebben de vliegticket zoekmachine op de website zo ingericht dat u direct de vliegtarieven en -tijden van uw vliegtickets Palma de Mallorca kunt aflezen en desgewenst meteen uw vluchten kunt vastleggen. Betreft het een online ticket, dan ontvangt u alle gegevens op het door u in gevulde e-mailadres. Print de gegevens zelf uit en neem deze mee naar de luchthaven van vertrek. Overige vliegtickets printen wij voor u uit. U kunt ze bij ons ophalen, maar wij kunnen ze ook toesturen. Indien u vragen heeft over de bestemming of andere vragen omtrent bijvoorbeeld uw vliegtickets Palma de Mallorca, neem dan contact op met een van onze reisspecialisten. U bereikt hen per telefoon, via e-mail of kom langs in onze reiswinkel in hartje Amsterdam!

Praktische informatie Palma de Mallorca

 • Taal – In Palma de Mallorca spreekt men Spaans en zijn er in de kleinere eilanddorpen nog vele dialecten te vinden als het Catalaans en Baskisch. Maar met de Engelse taal komt u best een eind, omdat het eiland is ingesteld op het toerisme.
 • Inwoners – In deze stad wonen ongeveer 400.000 inwoners
 • Oppervlakte – Palma de Mallorca is prima bevolkt met een oppervlakte van 209 vierkante kilometer.
 • Ligging – Palma de Mallorca of kortweg Palma is de hoofdplaats van het eiland Majorca en de hoofdstad van de Spaanse autonome eilandengroep de Balearen.
 • Tijdsverschil – Er is geen tijdsverschil tussen Mallorca en Nederland.
 • Munteenheid – In Palma de Mallorca betaalt u met de Euro.
 • Temperatuur – De gemiddelde temperatuur in de winter bedraagt 13°C, in de zomer 23°C gemiddeld.
 • Vliegduur – De vliegduur Amsterdam Palma de Mallorca is ongeveer 2 uur.
 • Beste reistijd – De maanden juni tot en met oktober lenen zich uitstekend voor een zomervakantie.

Palma de Mallorca, uw volgende vakantiebestemming?

Misschien gaat uw reis wel naar Palma de Mallorca! Wat maakt een vakantiebestemming bijzonder? En waarom kiest u voor een bepaalde reis? Deze vragen zijn zo persoonsgebonden, daar zijn niet 1,2,3 goede antwoorden op te geven. Iedere reiziger is uniek en toch vertonen we veel overeenkomsten op het gebied van buitenlandse reizen en vakanties. Laten we Palma de Mallorca als voorbeeld nemen. Wie kiest voor een stedentrip Palma de Mallorca houdt van een korte vakantie en geef hen eens ongelijk, een dergelijke reis geeft vaak veel energie. Nieuwe indrukken inspireren. Een zonvakantie Palma de Mallorca is vaak weggelegd voor de reiziger die van zon en uitrusten houdt. De vele zonuren per dag maken Palma de Mallorca tot een superbestemming! Wie houdt van structuur en rust, kiest vaak naast een vliegticket Palma de Mallorca voor een appartement of hotel Palma de Mallorca. De vakantie is vastgelegd en dat geeft een zeker gevoel. Een rondreis Palma de Mallorca kan overigens ook op een andere vrije manier, namelijk per eigen vervoer. Een auto huren in Palma de Mallorca is zeer goed te betalen, zeker als u de aanbiedingen van World Ticket Center kiest.

Vliegtickets naar Mallorca

Met Vueling
Met Ryanair
Met Transavia
Met Lufthansa
De tarieven zijn per persoon excl. eenmalig per boeking €39,- boekingskosten

Zoeken op bestemming

Bestemmingen in Spanje
War Child

WTC steunt War Child

Helpt u mee de oorlog uit een kind te halen?

Ook in 2012 groeien er overal ter wereld miljoenen kinderen op in een oorlog. Ze worden geconfronteerd met geweld, misbruik, verlies en verwoesting, wat een normale ontwikkeling ernstig in de weg staat. Kunt u zich dat voorstellen?

Reizen bij WTC.nl is grenzeloos en daarom weten wij heel goed wat er over de grenzen speelt in de wereld. Het leed wat oorlogskinderen hebben, raakt ons ook. Kinderen horen niet thuis in een oorlog. Nooit. Om deze reden steunt WTC.nl de missie van War Child en bundelen wij onze krachten om oorlogskinderen te helpen bij het veranderen van de toekomst. Alle kinderen hebben het recht op te groeien in vrede!

Om zoveel mogelijk kinderen een vreedzame toekomst te kunnen bieden is ook uw hulp hard nodig. Daarom vragen wij u in stap 3 van ons online boekingsproces een vrijblijvende donatie te doen van minimaal €1.

Met uw donatie helpt War Child oorlogskinderen hun kracht terug te vinden met een grondige aanpak:

 • Bescherming tegen geweld in (na) oorlogse gebieden
 • Psychosociale hulp, zodat ze zich durven uiten & zelfvertrouwen opbouwen
 • Onderwijs, zodat ze een nieuwe toekomst kunnen opbouwen

Laat alle kinderen weer kind zijn. Laat ze weer lachen, spelen en dromen over alles wat nog komen gaat. Laat ze leven, gewoon zoals u en wij.

WTC.nl steunt War Child, u toch ook?

Prijzenkast van WTC

Wij zijn trots op alle prijzen die wij toegekend hebben gekregen van het Nederlandse publiek en diverse vakjury`s. Dit stimuleert ons elke dag om door te gaan met innoveren, zodat U als klant de vruchten plukt.

Boek bij een winnaar, boek bij WTC.nl!

 
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 6261011 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 070 - 661671 (BE)
Zo: 11:00 tot 17:00 Overige landen +31 (0)20 616 10 11

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020-6261011

Openingstijden Reiswinkel:  
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00 Maak een afspraak
Za: 10:00 tot 17:00 Offerte op maatOfferte op maat
Zo: 11:00 tot 17:00 Offerte op maatOnze 60 reisspecialisten

In verband met de drukte kunnen de wachttijden van onze telefonische klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Indien uw vraag niet zeer urgent is, kunt u een terugbelverzoek indienen via onderstaand formulier.

U wordt dan zo spoedig mogelijk door ons teruggebeld.

Bedankt, uw aanvraag is verstuurd.

Wij streven ernaar vandaag contact met u op te nemen met uitloop tot maximaal 24 uur.

Sorry, uw aanvraag is niet verzonden

Met de vernieuwde website hopen wij u nog beter van dienst te zijn. Wij horen graag van u wat u van onze nieuwe website vindt, uw feedback is belangrijk voor ons.

U kunt uw suggesties en opmerkingen doorgeven via onderstaand formulier.

Laat uw gegevens achter en wij zullen contact met u opnemen voor een telefonische afspraak, of een afspraak in onze reiswinkel.

Type de namen zorgvuldig zoals in het paspoort

Uitzonderingen: e/v, koppeltekens, (-) en accenten weglaten
Voorbeeld : Jansen e/v de Vries wordt Jansen de Vries
Voorbeeld : Ter-Haar wordt Ter Haar
Voorbeeld : Baldë wordt Balde
Familienaam groen omcirkeld
Eerste voornaam rood omcirkeld