Share |
Klantenservice: 020-6261011 | 070-661671
Ma-Vr: 09:00 - 21.00 uur | Za: 10.00 tot 17.00 uur | Zo: 11.00 tot 17.00 uur
   

Bestemmingsinformatie Napels

Vliegtickets Napels

Vliegtickets Napels

Dit is een bijzondere Italië bestemming als u kiest voor een vliegticket Napels. Vrij zuidelijk aan de westkust van het land ligt deze authentieke stad met een ongekende historie. Spreekt u toevallig goed Italiaans, dan kan het zomaar zijn dat u de mensen in Napels niet verstaat. Napels heeft een bijzonder dialect, waardoor men spreekt over een daadwerkelijk andere taal. Laat u hierdoor niet weerhouden een vliegticket Napels te boeken. Ook een hotel Napels of huurauto Napels zijn bij World Ticket Center zo online geboekt. En wilt u toch per se Italiaans praten, kies dan voor een andere Italië bestemming. Wij noemen een Milaan, Rome, Rimini, Florence, Venetië en Verona. Italië is een van de meest geliefde Europese vakantielanden.

Schitterende ligging

Napels is gelegen aan zee, om precies te zijn aan de Golf van Napels. De stad kent een bijzonder uitzicht, want als u in de verte over het water tuurt, ziet u de vulkaan Vesuvius. Bent u lang genoeg in Napels, dan is dit een aanrader om te bezichtigen, want aan de voet van de Vesuvius liggen de ruïnes van Pompeii en Herculaneum. De stad Napels is goed per voet te ontdekken, maar is voor Nederlandse begrippen zeer heuvelachtig te noemen. Begin met een wandeling in de buurt van het Piazza Maggiore. Dit is een prachtig plein in het oude centrum van de stad. Het plein is omgeven door historische panden en tevens de ontmoetingsplaats voor de Napolitanen. Erg leuk om te zien hoe de locals hier het Napolitaanse stadsleven beleven en uitdragen. Uiteraard kunt u ook in deze Italiaanse stad goed winkelen.

Uitzicht op Sicilië

De Vesuvius is samen met de Etna op Sicilië een nog actieve vulkaan. De krater ligt op 1281 meter hoogte en de vulkaan heeft een doorsnede van ongeveer 8 kilometer. De ruïnes van Pompeii liggen net buiten de stad. Deze stad waar 20.000 mensen woonden is in 79 na christus compleet verwoest en is nu een van de grootste bezienswaardigheden van Italië.

Boek vandaag nog een van de voordelige vliegtickets Napels en ontdek het zuiden van dit geweldige vakantieland. Een vliegticket Napels is bij World Ticket Center in een mum van tijd geboekt.

Reizen naar Napels

Met Vueling
Met Transavia
Met Alitalia
Met Lufthansa
De tarieven zijn per persoon excl. eenmalig per boeking €39,- boekingskosten

Zoeken op bestemming

Bestemmingen in Italië
War Child

WTC steunt War Child

Helpt u mee de oorlog uit een kind te halen?

Ook in 2012 groeien er overal ter wereld miljoenen kinderen op in een oorlog. Ze worden geconfronteerd met geweld, misbruik, verlies en verwoesting, wat een normale ontwikkeling ernstig in de weg staat. Kunt u zich dat voorstellen?

Reizen bij WTC.nl is grenzeloos en daarom weten wij heel goed wat er over de grenzen speelt in de wereld. Het leed wat oorlogskinderen hebben, raakt ons ook. Kinderen horen niet thuis in een oorlog. Nooit. Om deze reden steunt WTC.nl de missie van War Child en bundelen wij onze krachten om oorlogskinderen te helpen bij het veranderen van de toekomst. Alle kinderen hebben het recht op te groeien in vrede!

Om zoveel mogelijk kinderen een vreedzame toekomst te kunnen bieden is ook uw hulp hard nodig. Daarom vragen wij u in stap 3 van ons online boekingsproces een vrijblijvende donatie te doen van minimaal €1.

Met uw donatie helpt War Child oorlogskinderen hun kracht terug te vinden met een grondige aanpak:

  • Bescherming tegen geweld in (na) oorlogse gebieden
  • Psychosociale hulp, zodat ze zich durven uiten & zelfvertrouwen opbouwen
  • Onderwijs, zodat ze een nieuwe toekomst kunnen opbouwen

Laat alle kinderen weer kind zijn. Laat ze weer lachen, spelen en dromen over alles wat nog komen gaat. Laat ze leven, gewoon zoals u en wij.

WTC.nl steunt War Child, u toch ook?

Prijzenkast van WTC

Wij zijn trots op alle prijzen die wij toegekend hebben gekregen van het Nederlandse publiek en diverse vakjury`s. Dit stimuleert ons elke dag om door te gaan met innoveren, zodat U als klant de vruchten plukt.

Boek bij een winnaar, boek bij WTC.nl!

 
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 6261011 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 070 - 661671 (BE)
Zo: 11:00 tot 17:00 Overige landen +31 (0)20 616 10 11

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020-6261011

Openingstijden Reiswinkel:  
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00 Maak een afspraak
Za: 10:00 tot 17:00 Offerte op maatOfferte op maat
Zo: 11:00 tot 17:00 Offerte op maatOnze 60 reisspecialisten

In verband met de drukte kunnen de wachttijden van onze telefonische klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Indien uw vraag niet zeer urgent is, kunt u een terugbelverzoek indienen via onderstaand formulier.

U wordt dan zo spoedig mogelijk door ons teruggebeld.

Bedankt, uw aanvraag is verstuurd.

Wij streven ernaar vandaag contact met u op te nemen met uitloop tot maximaal 24 uur.

Sorry, uw aanvraag is niet verzonden

Met de vernieuwde website hopen wij u nog beter van dienst te zijn. Wij horen graag van u wat u van onze nieuwe website vindt, uw feedback is belangrijk voor ons.

U kunt uw suggesties en opmerkingen doorgeven via onderstaand formulier.

Laat uw gegevens achter en wij zullen contact met u opnemen voor een telefonische afspraak, of een afspraak in onze reiswinkel.

Type de namen zorgvuldig zoals in het paspoort

Uitzonderingen: e/v, koppeltekens, (-) en accenten weglaten
Voorbeeld : Jansen e/v de Vries wordt Jansen de Vries
Voorbeeld : Ter-Haar wordt Ter Haar
Voorbeeld : Baldë wordt Balde
Familienaam groen omcirkeld
Eerste voornaam rood omcirkeld