Share |
Klantenservice: 020-6261011 | 070-661671
Ma-Vr: 09:00 - 21.00 uur | Za: 10.00 tot 17.00 uur | Zo: 11.00 tot 17.00 uur
   

Bestemmingsinformatie Cagliari

Vliegtickets Cagliari

Vliegtickets Cagliari

Reis mee naar de hoofdstad van het schitterende Italiaanse eiland Sardinië en boek een vliegticket Cagliari. In het meest zuidelijke deel van het eiland treft u deze bijzondere stad. Bijzonder vanwege de ligging van de oude stad. Dit oude gedeelte – Castello, het kasteel – is te vinden op de top van een heuvel en biedt u een mooi uitzicht op de Golf van Cagliari. De meeste stadsmuren van Castello zijn nog intact evenals twee torens uit de 11e eeuw. In het modernere gedeelte vindt u de vele hotels Cagliari. En wilt u Sardinië per auto verkennen, overweeg dan een bij World Ticket Center te boeken huurauto Cagliari.

Mooi groen

Sardinië bezit een prachtige groene natuur, waar u heerlijk kunt wandelen. Er heerst een zacht klimaat met veel zon en ook duiken en zeilen zijn hier aan te raden. De Italiaanse sfeer op Sardinië geeft u het echte vakantiegevoel. Het eilandleven ervaart u vast en zeker als bijzonder. Italië heeft het allemaal, van eilanden tot prachtige steden als Rome, Florence, Milaan en Turijn.

Genoeg te beleven op Sardinië

Het typische Italiaanse drankje grappa vindt u ook op Sardinië, er zijn hier zelfs meerdere stokerijen op het eiland te vinden waar u kunt worden rondgeleid. Bezoek in Cagliairi de Romaans Byzantijnse kerk van Santa Saturnino en ook het Romeinse Amphitheater mag u niet missen. Honderden roze flamingo’s voor uw camera is een prachtig schouwspel dat u niet dagelijks tegenkomt, echter in de moerassen rondom Cagliairi is dit de normaalste zaak van de wereld. Ervaar het zelf en vergeet uw camera niet mee te nemen.

Voordelige vliegtickets

World Ticket Center is gespecialiseerd in de meest voordelige vliegtickets. Cagliari is een van de Italië topbestemmingen. Onze reisexperts staan voor u klaar en beantwoorden graag al uw vragen. Uiteraard kunt u ook uw vliegtickets Cagliari online boeken of neem contact op met een van onze reisadviseurs.

Reizen naar Cagliari

Met Alitalia
Met Air France
Met Ryanair
Met Lufthansa
De tarieven zijn per persoon excl. eenmalig per boeking €39,- boekingskosten

Zoeken op bestemming

Bestemmingen in Italië
War Child

WTC steunt War Child

Helpt u mee de oorlog uit een kind te halen?

Ook in 2012 groeien er overal ter wereld miljoenen kinderen op in een oorlog. Ze worden geconfronteerd met geweld, misbruik, verlies en verwoesting, wat een normale ontwikkeling ernstig in de weg staat. Kunt u zich dat voorstellen?

Reizen bij WTC.nl is grenzeloos en daarom weten wij heel goed wat er over de grenzen speelt in de wereld. Het leed wat oorlogskinderen hebben, raakt ons ook. Kinderen horen niet thuis in een oorlog. Nooit. Om deze reden steunt WTC.nl de missie van War Child en bundelen wij onze krachten om oorlogskinderen te helpen bij het veranderen van de toekomst. Alle kinderen hebben het recht op te groeien in vrede!

Om zoveel mogelijk kinderen een vreedzame toekomst te kunnen bieden is ook uw hulp hard nodig. Daarom vragen wij u in stap 3 van ons online boekingsproces een vrijblijvende donatie te doen van minimaal €1.

Met uw donatie helpt War Child oorlogskinderen hun kracht terug te vinden met een grondige aanpak:

  • Bescherming tegen geweld in (na) oorlogse gebieden
  • Psychosociale hulp, zodat ze zich durven uiten & zelfvertrouwen opbouwen
  • Onderwijs, zodat ze een nieuwe toekomst kunnen opbouwen

Laat alle kinderen weer kind zijn. Laat ze weer lachen, spelen en dromen over alles wat nog komen gaat. Laat ze leven, gewoon zoals u en wij.

WTC.nl steunt War Child, u toch ook?

Prijzenkast van WTC

Wij zijn trots op alle prijzen die wij toegekend hebben gekregen van het Nederlandse publiek en diverse vakjury`s. Dit stimuleert ons elke dag om door te gaan met innoveren, zodat U als klant de vruchten plukt.

Boek bij een winnaar, boek bij WTC.nl!

 
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 6261011 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 070 - 661671 (BE)
Zo: 11:00 tot 17:00 Overige landen +31 (0)20 616 10 11

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020-6261011

Openingstijden Reiswinkel:  
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00 Maak een afspraak
Za: 10:00 tot 17:00 Offerte op maatOfferte op maat
Zo: 11:00 tot 17:00 Offerte op maatOnze 60 reisspecialisten

In verband met de drukte kunnen de wachttijden van onze telefonische klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Indien uw vraag niet zeer urgent is, kunt u een terugbelverzoek indienen via onderstaand formulier.

U wordt dan zo spoedig mogelijk door ons teruggebeld.

Bedankt, uw aanvraag is verstuurd.

Wij streven ernaar vandaag contact met u op te nemen met uitloop tot maximaal 24 uur.

Sorry, uw aanvraag is niet verzonden

Met de vernieuwde website hopen wij u nog beter van dienst te zijn. Wij horen graag van u wat u van onze nieuwe website vindt, uw feedback is belangrijk voor ons.

U kunt uw suggesties en opmerkingen doorgeven via onderstaand formulier.

Laat uw gegevens achter en wij zullen contact met u opnemen voor een telefonische afspraak, of een afspraak in onze reiswinkel.

Type de namen zorgvuldig zoals in het paspoort

Uitzonderingen: e/v, koppeltekens, (-) en accenten weglaten
Voorbeeld : Jansen e/v de Vries wordt Jansen de Vries
Voorbeeld : Ter-Haar wordt Ter Haar
Voorbeeld : Baldë wordt Balde
Familienaam groen omcirkeld
Eerste voornaam rood omcirkeld