Share |
Klantenservice: 020-6261011 | 070-661671
Ma-Vr: 09:00 - 21.00 uur | Za: 10.00 tot 17.00 uur | Zo: 11.00 tot 17.00 uur
   

Bestemmingsinformatie Ierland

Vliegtickets Ierland

Ierland, een van de World Ticket Center bestemmingen waar u met een vliegticket Ierland een bijzondere tijd kunt beleven. Ierland is een eiland en grenst aan Noord-Ierland, dat tot het verenigd Koninkrijk behoort. Verder wordt Ierland omringd door de Atlantische Oceaan, de Ierse Zee, maar ook het George Kanaal en de Keltische Zee. World Ticket Center brengt u met een vliegticket Ierland naar het land van de Keltische Oudheid, naar de Ierse schatten van het verleden.


Ierland huurauto boeken, de tijd van uw leven


De perfecte bestemming voor een huurauto. Ierland heeft de leukste routes en prachtige landschappen die u aanschouwt tijdens uw reis naar het verleden. Met uw vliegticket Ierland landt u op de hoofdstad Dublin, waar uw zoektocht naar het verleden begint in het historische Dublin Castle, u daarna een Iers drankje naar keuze nuttigt in het Temple Bar gebied en de volgende dag uittrekt voor Het Phoenix park, waar u langs het paleis van de Ierse president wandelt en misschien wel een bezoekje aan de Dublin Zoo brengt.

Cork brengt u het verhaal van de Vikingen en de Noormannen die honderden jaren gelden vertrokken en aanmeerden in de zeehaven van Cork. De kathedralen St. Mary’s en St. Finbarre’s zijn zeer de moeite waard. Shannon town ligt aan de gelijknamige rivier, een idee is om de rivierroute te nemen en elke nacht in andere Ierland hotels te slapen; leuke, betaalbare hotels die u gemakkelijk boekt bok World Ticket Center.Uw vliegtickets Ierland bij World Ticket Center

Bij World Ticket Center boekt u tegen uiterst aantrekkelijke tarieven Ierland vliegtickets. Ierland is een bijzondere vakantiebestemming, een land waar u een prachtige rondreis kunt maken. Onze reisexperts staan voor u klaar en beantwoorden graag al uw vragen. Uiteraard kunt u ook uw vliegtickets online boeken of neem contact op met één van onze adviseurs.

Vluchten naar Ierland

Met Aer Lingus
Met Aer Lingus
Met Aer Lingus
De tarieven zijn per persoon excl. eenmalig per boeking €39,- boekingskosten

Zoeken op bestemming

Bestemmingen in Ierland
War Child

WTC steunt War Child

Helpt u mee de oorlog uit een kind te halen?

Ook in 2012 groeien er overal ter wereld miljoenen kinderen op in een oorlog. Ze worden geconfronteerd met geweld, misbruik, verlies en verwoesting, wat een normale ontwikkeling ernstig in de weg staat. Kunt u zich dat voorstellen?

Reizen bij WTC.nl is grenzeloos en daarom weten wij heel goed wat er over de grenzen speelt in de wereld. Het leed wat oorlogskinderen hebben, raakt ons ook. Kinderen horen niet thuis in een oorlog. Nooit. Om deze reden steunt WTC.nl de missie van War Child en bundelen wij onze krachten om oorlogskinderen te helpen bij het veranderen van de toekomst. Alle kinderen hebben het recht op te groeien in vrede!

Om zoveel mogelijk kinderen een vreedzame toekomst te kunnen bieden is ook uw hulp hard nodig. Daarom vragen wij u in stap 3 van ons online boekingsproces een vrijblijvende donatie te doen van minimaal €1.

Met uw donatie helpt War Child oorlogskinderen hun kracht terug te vinden met een grondige aanpak:

  • Bescherming tegen geweld in (na) oorlogse gebieden
  • Psychosociale hulp, zodat ze zich durven uiten & zelfvertrouwen opbouwen
  • Onderwijs, zodat ze een nieuwe toekomst kunnen opbouwen

Laat alle kinderen weer kind zijn. Laat ze weer lachen, spelen en dromen over alles wat nog komen gaat. Laat ze leven, gewoon zoals u en wij.

WTC.nl steunt War Child, u toch ook?

Prijzenkast van WTC

Wij zijn trots op alle prijzen die wij toegekend hebben gekregen van het Nederlandse publiek en diverse vakjury`s. Dit stimuleert ons elke dag om door te gaan met innoveren, zodat U als klant de vruchten plukt.

Boek bij een winnaar, boek bij WTC.nl!

 
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 6261011 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 070 - 661671 (BE)
Zo: 11:00 tot 17:00 Overige landen +31 (0)20 616 10 11

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020-6261011

Openingstijden Reiswinkel:  
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00 Maak een afspraak
Za: 10:00 tot 17:00 Offerte op maatOfferte op maat
Zo: 11:00 tot 17:00 Offerte op maatOnze 60 reisspecialisten

In verband met de drukte kunnen de wachttijden van onze telefonische klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Indien uw vraag niet zeer urgent is, kunt u een terugbelverzoek indienen via onderstaand formulier.

U wordt dan zo spoedig mogelijk door ons teruggebeld.

Bedankt, uw aanvraag is verstuurd.

Wij streven ernaar vandaag contact met u op te nemen met uitloop tot maximaal 24 uur.

Sorry, uw aanvraag is niet verzonden

Met de vernieuwde website hopen wij u nog beter van dienst te zijn. Wij horen graag van u wat u van onze nieuwe website vindt, uw feedback is belangrijk voor ons.

U kunt uw suggesties en opmerkingen doorgeven via onderstaand formulier.

Laat uw gegevens achter en wij zullen contact met u opnemen voor een telefonische afspraak, of een afspraak in onze reiswinkel.

Type de namen zorgvuldig zoals in het paspoort

Uitzonderingen: e/v, koppeltekens, (-) en accenten weglaten
Voorbeeld : Jansen e/v de Vries wordt Jansen de Vries
Voorbeeld : Ter-Haar wordt Ter Haar
Voorbeeld : Baldë wordt Balde
Familienaam groen omcirkeld
Eerste voornaam rood omcirkeld