Ervaringen

WTC.nl is sinds 1983 een van de grootste zelfstandige reisorganisaties van Nederland. Ons reisaanbod is zeer uitgebreid, waardoor wij elk type reiziger kunnen voorzien van een reisproduct die aan al hun wensen voldoet. Het aantal tevreden klanten groeit dagelijks, evenals het aantal WTC.nl reviews/beoordelingen. Wij tonen u graag een selectie uit de vele WTC.nl ervaringen die wij van onze klanten ontvangen.

wtc.nl
Waardering: 8
Service
Gebruiksvriendelijkheid
Informatievoorziening
Prijs
Vliegtickets, 13 March 2015
fijn dat er wordt meegedacht
Met dank voor jullie adequate meedenken, wil ik laten weten dat ik -na overleg met mijn roemeense hosts- toch besloten heb voor de Tarom-optie. E.e.a is geboekt. Vanzelfsprekend ook via WTC.
wtc.nl
Waardering: 8.5
Service
Gebruiksvriendelijkheid
Informatievoorziening
Prijs
Vliegtickets, 12 March 2015
goed callcenter
Ik kon steeds maar niet online inchecken en had hier een beetje stress over. Na een mail gestuurd te hebben werd ik toch ongeduldig en belde ik. Ik vertelde wat mijn probleem was en binnen een paar minuten had de persoon die ik aan de lijn had uitgevonden waarom ik niet kon inloggen. Nu kan ik met een gerust hart mij voorbereiden op mijn vakantie
wtc.nl
Waardering: 7.7
Service
Gebruiksvriendelijkheid
Informatievoorziening
Prijs
Vliegtickets, 31 January 2015
zeer tevreden.
goede site,gebruiksvriendelijk en tickets optijd binnen zodat je tijd heb voor het uitprinten, en voor vertrek een reminder mail er fijn . bedankt en ik boek zeker weer bij WTC !!!
wtc.nl
Waardering: 9.2
Service
Gebruiksvriendelijkheid
Informatievoorziening
Prijs
Vliegtickets, 29 January 2015
Misboeking werd uitstekend opgelost
Tijdens het boeken van vliegtickets naar San Francisco, werd de gehele vlucht gecanceld. Ondanks een bevestiging op het scherm, bleek de boeking mislukt. Inmiddels waren de gunstig geprijsde tickets uitverkocht. De man van WTC (Sven Meulbroek) loste dit uitmuntend op; we kregen voor een geringe meerprijs een meer dan prima alternatief. We werden keurig geholpen en op elke vraag kwam heel snel een bevredigend antwoord. Complimenten voor het uitstekend handelen na onze mislukte boeking!
wtc.nl
Waardering: 8
Service
Gebruiksvriendelijkheid
Informatievoorziening
Prijs
Vliegtickets, 12 January 2015
Gewoon Goed
Uitstekend geregeld goede aansluitingen van de diverse vluchten
wtc.nl
Waardering: 8
Service
Gebruiksvriendelijkheid
Informatievoorziening
Prijs
Vliegtickets, 05 January 2015
probleemloze boeking, snelle service
Vlucht is snel geboekt, schemawijzigingen op tijd ontvangen, vlucht goedverlopen.
wtc.nl
Waardering: 8
Service
Gebruiksvriendelijkheid
Informatievoorziening
Prijs
Vliegtickets, 01 January 2015
Klantgerichte informatievoorziening!
Tickets voor de vlucht ruim 6 maanden voor vertrekdatum gekocht. Een paar dagen vóór vertrek ontvang je per e-mail een reminder met alle vluchtgegevens en de mogelijkheid om via een weblink online in te checken. Ook bij een paar dagen vóór de terugvlucht ontvang je een dergelijke reminder. Heel nuttig en erg klantvriendelijk.
wtc.nl
Waardering: 7.5
Service
Gebruiksvriendelijkheid
Informatievoorziening
Prijs
Camperhuur, 24 November 2014
Blij met service
Ik werd snel geholpen aan de telefoon en kreeg goede tips voor het boeken van mijn reis naar Canada.
wtc.nl
Waardering: 5.2
Service 6
Gebruiksvriendelijkheid 7
Informatievoorziening 3
Prijs 5
Vliegtickets, 14 April 2014
Het online inchecken op terugreis niet mogelijk
Welk heel vriendelijk en behulpzaam via telefoon. Geven wel goede feedback en leggen correct uit wat te doen. Maar online inchecken kon ik helaas niet toepassen.
wtc.nl
Waardering: 9
Service 9
Gebruiksvriendelijkheid 9
Informatievoorziening 9
Prijs 9
Vliegtickets, 13 April 2014
Prima ticket en informatievoorziening
Na eigen onderzoek hebben we onze tickets (meer hadden we niet nodig) geregeld via WTC. Prima geregeld. Prima informatievoorzieining
  Zeer slecht Uitstekend Niet van
toepassing
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Service
Gebruiksvriendelijkheid
Informatievoorziening
Prijs
De omschrijving kan maximaal 50 tekens bevatten
De toelichting moet minimaal 50 en kan maximaal 500 tekens bevatten
     
 

Bedankt voor uw reiservaring.
Nadat uw reiservaring is goedgekeurd wordt deze automatisch op de site geplaatst.

Sorry, je recensie is niet verzonden. Kun je nog eens proberen?

Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 6261011 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 070 - 661671 (BE)
Zo: 11:00 tot 17:00 Overige landen +31 (0)20 616 10 11

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020-6261011

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 11:00 tot 17:00