Share |
Klantenservice: 020-6261011 | 070-661671
Ma-Vr: 09:00 - 21.00 uur | Za: 10.00 tot 17.00 uur | Zo: 11.00 tot 17.00 uur

Vliegtickets Kinshasa

Vliegticket naar Kinshasa

Met Ethiopian Airlines
Met Turkish Airlines
Met Air France
De tarieven zijn per persoon excl. eenmalig per boeking €39,- boekingskosten

Vliegticket Democratische-republiek-congo

De tarieven zijn per persoon excl. eenmalig per boeking €39,- boekingskosten

Bezienswaardigheden in Kinshasa


De stad Kinshasa is een stad in het midden van een land gevuld met tropische regenwouden en bedreigde diersoorten.

De belangrijkste bezienswaardigheden zijn het prehistorische museum, het mausoleum van Laurent Desire Kabila en het Lumumba monument. De botanische tuinen en dierentuin van Kinshasa bieden een variatie aan flora & fauna. De 'Academie des Beaux Arts' heeft Afrikaanse kunst en het Bonobo reservaat is een opvangcentrum voor Bonoboapen, de aap, die het dichtst bij de mensheid staat.

Congo zelf is interessant om te ontdekken. Het centrale deel van het land is vlak en gaat langzaam over in hogere bergen en vulkanen richting het oosten van het land. De Congo rivier is de grootste van het land en leidt vanuit het centrale gedeelte naar het westen. Congo staat bekend door weelderige, tropische, dichte wouden en vele dierensoorten waaronder bedreigde. Een waar walhalla voor de ontdekkingsreiziger. Het klimaat is in die delen heet en vochtig.


 

Vliegtickets Kinshasa


Goedkope vliegtickets naar Kinshasa kunt u boeken bij World Ticket Center. Kinshasa, hoofdstad van de Democratische Republiek Congo, wordt vaak 'Kin La Belle' genoemd, het geen 'Mooi Kinshasa' betekent. De stad heeft moderne winkels en restaurants en is bovendien de bron van de Afrikaanse traditionele muziek. Het is een leuke stad waar je prima kunt stappen, het nachtleven is uitbundig.

World Ticket Center biedt goedkope prijzen voor tickets naar Kinshasa. Wij kunnen u het voordeligste aanbod doen, doordat wij prijzen van diverse luchtvaartmaatschappijen vergelijken. De vergelijking van vluchten naar Kinshasa kunt u terug vinden op onze website. U ziet online direct de prijzen en de beschikbaarheid. Regelmatig hebben wij goedkope vliegtickets naar Congo in de aanbieding.

World Ticket Center

World Ticket Center is een reisbureau met meer dan 25 jaar ervaring in het boeken van vliegtickets. Onze specialisten helpen u graag met het samen stellen van uw reis naar Kinshasa, zo voordelig mogelijk!

 

Zoeken op bestemming

Bestemmingen in Democratische republiek congo
War Child

WTC steunt War Child

Helpt u mee de oorlog uit een kind te halen?

Ook in 2012 groeien er overal ter wereld miljoenen kinderen op in een oorlog. Ze worden geconfronteerd met geweld, misbruik, verlies en verwoesting, wat een normale ontwikkeling ernstig in de weg staat. Kunt u zich dat voorstellen?

Reizen bij WTC.nl is grenzeloos en daarom weten wij heel goed wat er over de grenzen speelt in de wereld. Het leed wat oorlogskinderen hebben, raakt ons ook. Kinderen horen niet thuis in een oorlog. Nooit. Om deze reden steunt WTC.nl de missie van War Child en bundelen wij onze krachten om oorlogskinderen te helpen bij het veranderen van de toekomst. Alle kinderen hebben het recht op te groeien in vrede!

Om zoveel mogelijk kinderen een vreedzame toekomst te kunnen bieden is ook uw hulp hard nodig. Daarom vragen wij u in stap 3 van ons online boekingsproces een vrijblijvende donatie te doen van minimaal €1.

Met uw donatie helpt War Child oorlogskinderen hun kracht terug te vinden met een grondige aanpak:

  • Bescherming tegen geweld in (na) oorlogse gebieden
  • Psychosociale hulp, zodat ze zich durven uiten & zelfvertrouwen opbouwen
  • Onderwijs, zodat ze een nieuwe toekomst kunnen opbouwen

Laat alle kinderen weer kind zijn. Laat ze weer lachen, spelen en dromen over alles wat nog komen gaat. Laat ze leven, gewoon zoals u en wij.

WTC.nl steunt War Child, u toch ook?

Prijzenkast van WTC

Wij zijn trots op alle prijzen die wij toegekend hebben gekregen van het Nederlandse publiek en diverse vakjury`s. Dit stimuleert ons elke dag om door te gaan met innoveren, zodat U als klant de vruchten plukt.

Boek bij een winnaar, boek bij WTC.nl!

 
Openingstijden Callcenter:Telefoon:
Ma t/m vr:09:00 tot 21:00020 - 6261011 (NL)
Za:10:00 tot 17:00070 - 661671 (BE)
Zo:11:00 tot 17:00Overige landen +31 (0)20 616 10 11

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020-6261011

Openingstijden Reiswinkel: 
Ma t/m vr:09:30 tot 18:00Maak een afspraak
Za:10:00 tot 17:00Offerte op maatOfferte op maat
Zo:11:00 tot 17:00Offerte op maatOnze 60 reisspecialisten

In verband met de drukte kunnen de wachttijden van onze telefonische klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Indien uw vraag niet zeer urgent is, kunt u een terugbelverzoek indienen via onderstaand formulier.

U wordt dan zo spoedig mogelijk door ons teruggebeld.

Bedankt, uw aanvraag is verstuurd.

Wij streven ernaar vandaag contact met u op te nemen met uitloop tot maximaal 24 uur.

Sorry, uw aanvraag is niet verzonden

Met de vernieuwde website hopen wij u nog beter van dienst te zijn. Wij horen graag van u wat u van onze nieuwe website vindt, uw feedback is belangrijk voor ons.

U kunt uw suggesties en opmerkingen doorgeven via onderstaand formulier.

Laat uw gegevens achter en wij zullen contact met u opnemen voor een telefonische afspraak, of een afspraak in onze reiswinkel.

Type de namen zorgvuldig zoals in het paspoort

Uitzonderingen: e/v, koppeltekens, (-) en accenten weglaten
Voorbeeld : Jansen e/v de Vries wordt Jansen de Vries
Voorbeeld : Ter-Haar wordt Ter Haar
Voorbeeld : Baldë wordt Balde
Familienaam groen omcirkeld
Eerste voornaam rood omcirkeld